Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Lag et perfekt hjemmekontor!

Hjemmekontor har blitt en del av vår nye arbeidshverdag - på både godt og vondt. Mens noen stortrives med å ha arbeidsdagen hjemme, er det andre som virkelig savner kontoret og alt som hører til. Uansett hva du foretrekker er det viktig å ha utstyret i orden. Her finner du våre beste produkttips til å sette opp et perfekt hjemmekontor, slik at du får samme komfort hjemme som på kontoret.

For å oppnå den samme effektiviteten hjemme som på jobb, bør jobb-oppsettet ditt i størst mulig grad gjenskapes hjemme. For deg som har god plass innebærer dette ofte en stor eller flere små skjermer, dockingstasjon, mus og tastatur. Også et webkamera og headset for å holde kontrakten med kontoret kan være kjekt å ha.

Om man for eks. må sitte ved spisebordet og ikke ønsker å ha et "kontor" stående fast på kjøkkenet finnes det heldigvis enklere løsninger, som enkelt kan rigges opp og ned men som fortsatt gjør at du kan jobbe effektivt. Med en ekstraskjerm, mus/tastatur og et par gode hodetelefoner får man stort sett gjort de fleste arbeidsoppgavene hjemme.

"Mitt hjemmekontor er på kjøkkenbordet. Min samboer var av en eller annen grunn ikke interessert i å ha en 49" skjerm, dockingstasjon, kontorstol etc. stående på kjøkkenet. Løsningen er derfor å bruke laptop, en portabel skjerm og mus/tastatur. Det tar meg 2 minutter å sette opp og jeg jobber mye mer effektivt og ergonomisk på dette oppsettet enn kun på den bærbare PC-en. Kombinert med gode hodetelefoner og en kopp kaffe blir dette rett og slett en bra dag på jobben"
Eirik Løver - Komplett Bedrift.

Om man planlegger å tilbringe en del timer i løpet av uken på hjemmekontoret bør man selvsagt begynne å tenke på ergonomien. Sitter man hele dagen foran PC-en på jobb, og deretter setter seg ned på hjemmekontoret for å ta unna det man ikke rakk i løpet av dagen vil kroppen snart si ifra at dette ikke er noe god løsning.

Hvis kroppen begynner å si ifra, eller enda bedre; du tar hensyn til ergonomien før det er "for sent", er det 3 produkter vi mener er et must; ergonomisk mus/tastatur, skjermer/stativ som kan justeres og en god kontorstol.