Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Retningslinjer Kunde Konkurranser

Generelle konkurransevilkår

Under finner du hvilke vilkår som gjelder for deltakere i våre konkurranser på Komplettbedrift.no og i våre sosiale medier, for eksempel TikTok, Instagram, Facebook og mail. Konkurranser hos eksterne samarbeidspartnere har egne konkurransevilkår. Har du spørsmål, kontakt gjerne vår kundeservice.

Komplett kan avbryte, oppheve og redigere konkurranser og vilkår uten forvarsel. Personopplysninger

Ved å registrere deg i en av våre konkurranser godkjenner du at Komplett Services kan behandle de gitte opplysninger som er relevant for konkurransen. Opplysninger du gir ved konkurranser lagres ikke hos Komplett, men hos den aktuelle konkurranseplattformen, som for eksempel 24sevensocial, Google og Microsoft. Vi sletter all data innen 3 måneder etter at konkurransen er avsluttet. Fullstendig personvernerklæring er tilgjengelig her.

Etter at konkurransens vinner(e) er kåret og bekreftet kommer vi til å publisere fornavn, første bokstav i etternavn. På Instagram og TikTok er det brukernavn som gjelder. Dette vises på Komplettbedrift.no og i sosiale medier hvis konkurransen avholdes der. Administrasjon av konkurranser krever en viss behandling av personopplysninger, som navn, adresse og telefonnummer til vinnere. Denne informasjonen kan deles med partnere dersom det er vesentlig for utsendelse av premier. Vi sletter all persondata innen 3 måneder etter at konkurransen er avsluttet.

Bidrag

Komplett Group med datterselskap forbeholder seg retten til å fritt bruke alle innsendte bidrag til kommersielle formål. Dette gjelder primært kreative konkurranser hvor bidraget består av noe grafisk og/eller audiovisuelt. Dette innfatter også deltakeres prestasjoner i spill, for eksempel ved opptak av kampen eller avspilling av filer på nytt.

Vinnere

Om vinnere kåres av en jury, vil denne bestå av representanter fra Komplett og/eller sponsorer. Juryens beslutning er endelig og kan ikke påklages. Vi bruker verktøy for å trekke en tilfeldig vinner i våre konkurranser.

Premier

Vinner du en premie blir du kontaktet via e-post. Skjer trekningen eller valg av vinnere i sosiale medier får du en DM eller tagg i en kommentar med videre instruksjoner. Om du ikke besvarer vinnermailen, DM eller taggingen innen en uke (syv dager) mister du premien og ny vinner trekkes. Det er ikke mulig å bytte premien mot et annet produkt, tilgodelapp eller penger.

Eventuell skatt på premien belastes av vinneren. Mer informasjon finner du hos Skatteetaten her, telefon 800 80 000. Komplett besvarer ikke henvendelser knyttet til skatteregelverket.

Frakt og levering

I de fleste tilfeller sendes premiene direkte fra vårt hovedlager og kommer som vanlig leveranse fra oss. Din premie vil ikke vises under dine ordre på «min side». Digitale premier som for eksempel gavekort eller spillkoder sendes per e-post til den e-postadressen du har oppgitt i forbindelse med konkurransen.

Garanti

Konkurransepremier har som regel ingen garanti. Skulle du oppleve feil på din premie, ta kontakt med oss så ser vi hva vi kan gjøre.

Aldersgrense

For å delta i konkurranser i regi av Komplett Bedrift må du ha fylt 18 år. Dersom du har samtykke fra foreldre/foresatte tillates deltakere fra 13 år.

Diskvalifisering

Komplett Bedrift forbeholder seg retten for å diskvalifisere bidrag som bryter med regelverket eller på annen måte anses som upassende. For eksempel sabotasje, fusk, usportslig opptreden eller andre overtredelser. Konkurransebidrag som lages av andre eller lages før konkurransestart godtas ikke og resulterer i at bidraget diskvalifiseres.

Ansatte i Komplett

Ansatte i Komplett-konsernet, enten direkte eller via oppdrag hos bemanningsbyrå og konsulenter kan ikke delta i våre konkurranser.

Ansvarlig for konkurranser

Komplettbedrift.no, Østre Kullerød 4

3241 Sandefjord