Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Personopplysninger

Her finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles:

Det er viktig for oss på Komplett Bedrift at du som kunde hos oss føler deg respektert og trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi har derfor i detalj beskrevet hvordan vi samler inn og behandler dine personopplysninger her. Under finne du en kort oversikt over hvor du finne den vanligste informasjonen.

  • Personinformasjon finner du på «Min side»
  • Informasjon om IP adresse som er lagret ved bestilling finner du inne på mine ordre

Vil du endre navnet ditt, eller slette kontoen din hos oss?

Du kan enkelt se hvilket navn vi bruker på Komplett Bedrift under "Min side". Bedriftens navn kan ikke endres på egenhånd av deg som kunde da dette bekrefter hvem som er ansvarlig for kontoen og dens ordrer. Navneendring krever at organisasjonsnummeret er uendret. Dersom det er nytt organisasjonsnummer må det opprettes ny kundekonto.

Ønsker du å endre navnet ditt eller slette kontoen hos oss? Du kan alltid henvende deg til vår kundeservice for hjelp via Kontaktskjema - KomplettBedrift.no. Vår kundeservice vil ta kontakt med deg så snart de har mulighet.

For å redusere håndteringstiden av forespørselen din, send med en bekreftelse på navneendringen fra Folkeregistere.

Ønsker du en oversikt over de personopplysningene vi lagret om deg?

Dersom du ønsker en oversikt over hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, du kan alltid henvende deg til vår kundeservice for hjelp  via Kontaktskjema - Komplett.no når du er innlogget på din konto eller send en e-post til: personopplysning@komplett.no.