Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Apple i bedriften

Øker produktiviteten overalt! Som Apple-autorisert forhandler er Komplett Bedrift et trygt valg for deg og din bedrift når det gjelder alle Apple-produkter. Vi bestreber å alltid være først med nyheter, ha konkurransedyktige priser og varer på lager for rask levering.

Apple øker produktivitet, samarbeid og fleksibilitet på arbeidsplassen!

Apple-produkter er like enkle å bruke på jobben som de er i hverdagen. iPhone, iPad og Mac har innebygd sikkerhet. De kjører appene du bruker hver dag som er fulle av funksjoner som hjelper deg å koble til, samarbeide og drive virksomheten din enda bedre.

Apple-enheter tilbyr banebrytende ytelse for rask, flytende multitasking og eksepsjonell batterilevetid. Personvern og sikkerhet er innebygd. Og de fungerer alle på samme intuitive måte, så det er enkelt å ta arbeid fra det ene til det neste.

YouTube Video - The Greatest | Apple

 

Med innebygde funksjoner som lar deg gjøre det utroligste.

Når Apple utvikler sine produkter gjør de med en ide om at alle skal kunne bruke de. Uansett om man er funksjonsfrisk eller har store eller små utfordringer i hverdagen skal du kunne bruke et Apple-produkt. 

Alle funksjonene ligger som standard i teknologiens om utvikles, dette er ikke noe som legges til etter produktet er ferdigstilt. Det er en fundamental del av teknologien. Hva betyr det for deg? Jo, det betyr at du kan bruke alle tilgjengelighetsfunksjoner uten å laste ned en app, store oppdateringer eller slippe usikkerheten ved hvor god hjelp du får. Alt er kvalitetssikret under utviklingen av produktene. Hvor kult er ikke det?!

Vi har snakket med Lifetools, som utvikler appen KnowMe, som bruker iPad som standardutstyr. De tar tilgjengelighetsfunksjoner til et nytt nivå, og hjelper personer med sterk funksjonsnedsettelse. KnowMe lar pårørende, og de som kjenner personen best, kartlegge behov slik at livskvaliteten blir mye bedre. Du kan lese mer på bloggen om hvordan KnowMw og iPad kan hjelpe de uten språk å kommunisere.

 

Les mer om Apple sine tilgjengelighetsfunksjoner her >

Apple tar bærekraft på alvor!

Vår forpliktelse til å bli karbonnøytral innen 2030 driver alt vi gjør. Hvert Apple-produkt vil bli laget med ren energi og enda flere resirkulerte og fornybare materialer. For jorden vil ikke vente, og det vil ikke vi heller.

Vi er allerede karbonnøytrale på tvers av virksomheten vår og er på vei til å lage karbonnøytrale produkter innen 2030. Å bruke resirkulerte materialer er en av måtene vi kan redusere karbonpåvirkningen til produktene våre, siden disse materialene ofte har et lavere karbonavtrykk enn materialer fra primærkilder. Vi henter inn mer resirkulert innhold enn noen gang, noe som bringer oss nærmere målet vårt om en dag å lage produkter med kun resirkulerte og fornybare materialer. Energien som går med til å produsere produktene våre utgjør størstedelen av karbonavtrykket vårt. Det er derfor leverandørene våre går over til elektrisitet generert fra sol, vind og andre fornybare kilder. Slik at vi innen 2030 kan lage alle Apple-produkter med 100 % ren energi.

YouTube Video - Every product carbon neutral by 2030 | Apple