Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Lønnsom forutsigbarhet for din bedrift 

 

Som autorisert Apple forhandler tilbyr Komplett Bedrift Apple Financial Services, som gjør det enklere enn noensinne å oppdatere eller innføre Apple-produkter i bedriften din på en enkel og kostnadseffektiv måte. Kort fortalt skreddersyr Komplett Bedrift og Apple en løsning for din bedrift, når det gjelder levering, finansiering, leasingperiode, oppdatering av utstyr og retur/tilbakekjøp av produkter. 

 

Hvorfor velge Apple Financial Services

La de ansatte velge det beste IT-utstyret på markedet, uten at man binder opp kapital og sitter igjen med utdatert utstyr. Når du gir de ansatte muligheten til å arbeide slik de vil, med de verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt beste på jobben. Med iPhone, iPad og Mac kan de ansatte bli mer produktive og kreative, og det blir enklere for dem å samarbeide. Apple Financial Services tilbyr risikofri og forutsigbar tilgjengelighet av det beste utstyret. Med Apple Financial Services betaler du for 36 måneder, men har produktene i 39 måneder. Det vil si at du får de tre første månedene gratis.

Les mer på den komplette bedriftsbloggen: Ansatte blir mer effektive med Apple

 

Store fordeler ved å velge leasing

Ved å lease ditt IT-utstyr frigjør du kapital og belaster ikke investeringsbudsjettet. Du vil oppnå et sunnere forhold i balansen og bedre kontantstrømmen som igjen vil gi bedre nøkkeltall og større frihet til andre inntekstbringende investeringer. Det er ingen forskuddsbetaling eller forskuttering av merverdiavgiften på anskaffelsestidspunktet. Budsjettering og regnskapsføring kan ikke bli enklere da leieprisen er kjent i hele leieperioden. Dersom behovet endrer seg i perioden er det mulighet å bytte ut produkter i perioden. Forutsigbart og fleksibelt!

 

 

Leasing er et bærekraftig og fornuftig valg

Vi garanterer maksimal utnyttelse av produktet etter endt leasingperiode. Du kan være helt trygg på at produktet blir utnyttet så effektivt og lenge som mulig i et kretsløp der minst mulig ressurser går tapt i produktets livssyklus. Du kan være oppdatert med det nyeste utstyret til en hver tid, mens vi passer på at produktet blir utnyttet på en bærekraftig måte etter endt leasingperiode. 

 

 

Ønsker du å lease dine Apple-produkter? Ta kontakt og vi hjelper deg!