Finansiering som er like unik som bedriften din.

Som autorisert Apple forhandler tilbyr Komplett Bedrift Apple Financial Services, som gjør det enklere enn noensinne å oppdatere eller innføre Apple-produkter i bedriften din på en enkel og kostnadseffektiv måte. Kort fortalt skreddersyr Komplett Bedrift og Apple en løsning som passer til akkurat din bedrift, når det gjelder levering, finansiering, leasingperiode, oppdatering av utstyr og retur/tilbakekjøp av produkter. 

Dette betyr at din bedrift kan utstyre de ansatte med det beste IT-utstyret på markedet, uten at man binder opp kapital og sitter igjen med utdatert utstyr. Når du gir de ansatte muligheten til å arbeide slik de vil, med de verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt beste på jobben. Med iPhone, iPad og Mac kan de ansatte bli mer produktive og kreative, og det blir enklere for dem å samarbeide. Som vi har skrevet om på Den Komplettbedriftsbloggen tidligere; Ansatte blir mer effektive med Apple

 

Hvordan gjør du det?

Ta kontakt med Account Manager og Apple-entusiast Marius Handrevet så finner han en løsning som passer for deg og din bedrift. 

marius.Handrevet@komplettbedrift.no
Telefon: 33 00 51 22 - 91 91 95 94