Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Apple i bedriften

Øker produktiviteten overalt! Som Apple-autorisert forhandler er Komplett Bedrift et trygt valg for deg og din bedrift når det gjelder alle Apple-produkter. Vi bestreber å alltid være først med nyheter, ha konkurransedyktige priser og varer på lager for rask levering.

Apple Watch

En ny type arbeidsflyt. Lei av å alltid være den siste som deltar i møtet? Finnes det noe verre enn å banke forsiktig på døren og snike seg inn når sjefen allerede har startet sin presentasjon. Med en Apple Watch på håndleddet er du alltid oppdatert på hva som skjer i livet ditt og ute i verden.

Rask kommunikasjon

Walkie talkie, telefonsamtaler og tekstmeldinger. Med innebygd nettverk kan du gjøre dette direkte på klokken – også når du har lagt bort iPhone hjemme. Perfekt for situasjoner der det ikke er praktisk å ta telefonen, for eksempel i møtet nevnt ovenfor, eller når det ikke er praktisk å ta med seg telefonen, som under en lang treningsøkt.

Helse og trening

De viktigste personene på arbeidsplassen er selvsagt de ansatte, og en sunn, frisk og fornøyd medarbeider er den mest effektive. Da den nye Apple Watch ble lansert, ble hver detalj utviklet med én ting i tankene – for å gjøre det lettere for deg å være mer aktiv, leve sunnere og holde bedre kontakt med andre. Apple Watch er en perfekt treningspartner, faktisk kan du kalle det en personlig trener med funksjoner som treningsutfordringer, belønning for prestasjoner og nøyaktig oppfølging av alle treningsformer du driver med.

Men Apple Watch tar seg også av deg når du ikke trener, høy- og lavpulsvarsler og inaktivitetsvarsler, fallregistreringer og nødanrop (SOS). Alt er utviklet med ett formål – å hjelpe deg å leve sunt og ta vare på helsen din.

Alt dette kombinert med et stort utvalg av forretningsorienterte apper gjør Apple Watch til et fantastisk arbeidsverktøy.