Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Komplett PC - Vår stolthet, din trygghet!

Komplett PC har vært en stor del av Kompletts identitet i mange år, og vi er ekstremt stolte av å kunne tilby kundene våre skreddersydde PC-er tilpasset deres behov. Uansett om du trenger en superkraftig maskin eller en pålitelig office-maskin kan du være trygg på at vi gjør vårt ypperste for at du kommer til å elske din nye Komplett PC!

Skreddersy den idelle PC-en til akkurat ditt behov

Alle Komplett PC-er blir bygget etter kundens ønsker og krav.

Dette betyr at vi ikke bygger noen PC-er før vi har en ordre fra kunde, og at du som kunde står fritt til å bestemme hvilke komponenter som skal inn i PC-en. Det er en kjensgjerning at forskjellige arbeidsoppgaver krever forskjellig maskinvare. Hos Komplett Bedrift kan du skreddersy en arbeidsstasjon til å passe perfekt til brukeren og programvaren, ikke omvendt. Alle Komplett PC-er kan leveres med Windows 10, men vi kan også levere Komplett-PCer uten operativsystem. Vi elsker det vi gjør og derfor har vi alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Om det er noe du lurer på så har vi produkteksperter som hjelper deg med å skreddersy en Komplett-PC til å passe perfekt til ditt behov. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Se utvalget her.