Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Mus, tastatur, ergonomiske løsninger og tilbehør

Vi har et stort utvalg mus, tastatur og ergonomiske løsninger slik at du får en bedre og mer effektiv hverdag! Er det en ting som er sikkert, så er det at "alle" kan gå i musefella, og med vårt store utvalg av datautstyr fra iiglo kan vi garantert hjelpe deg ut av den. 

Mus & tastatur >

Er du tilbake på kontoret og ser at mus og tastatur har sett bedre dager? Med iiglo får du bra produkter til veldig gode priser. 

Docking >

Dockingstasjonenene fra iiglo er holdbare, superslanke og har bred kompabilitet. Kan kobles til alle enheter, og med en eneste USB-C-kabel til enheten din får du satt opp skjermen og en rekke ekstra porter til å koble til annet tilbehør du trenger. Via HDMI-porten kan du få oppløsning på opptil 4K.

Se alle dockingstasjoner her.

Ergonomiske løsninger >

Mange timer foran skjerm og tastatur øker risikoen for slitasje, senebetennelser og musearm. Men med ergonomiske produkter fra iiglo kan du redusere sjansen for belastningsskader. Enkle grep som å gå til innkjøp av håndleddstøtte, ergonomisk tilpasset mus og tastatur og en musematte med støtte er enkle grep som kan tas for å unngå vondter.

Tilbehør til kontoret og møterommet >

Kvalitet til lave priser! Webkameraer og konferansetelefoner har fløyet ut av butikken i lang tid, og mye av det har en betydelig høyere pris enn våre alternativer fra iiglo. Her kan vi tilby gode produkter til ekstra gode priser. Og nå som vi endelig kan dra tilbake på kontoret er det lurt å ta en titt på møteromsutstyret. For de fleste små og mellomstore møterom er en god konferansemikrofon et bra alternativ til dyrere konferansetelefonløsninger. 

Jobb på dagtid, gaming på kveldstid >

Er du, som mange av oss, gamer på fritiden? Savner du lyden av mekaniske taster gjennom arbeidsdagen og RGB-en på musa? Hybridkontoret er her for fullt, men kanskje i flere betydninger? Gamingpulten har kanskje måttet vike for hjemmekontoret? Hvorfor ikke tilpasse hjemmekontoret til gaming-riggen? Se vårt store utvalg gamingprodukter fra Svive her.

Se også våre streamingpakker!