Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Komplett-PC for bedrifter, la oss bygge PC for deg.


Med 3-års garanti og stor valgfrihet for konfigurering blant komponentene er det få som kan matche din nye Komplett-PC.

Skreddersy den idelle PC-en til akkurat ditt behov

Alle Komplett PC-er blir bygget etter kundens ønsker og krav.

Dette betyr at vi ikke bygger noen PC-er før vi har en ordre fra kunde, og at du som kunde står fritt til å bestemme hvilke komponenter som skal inn i PC-en. Det er en kjensgjerning at forskjellige arbeidsoppgaver krever forskjellig maskinvare. Hos Komplett Bedrift kan du skreddersy en arbeidsstasjon til å passe perfekt til brukeren og programvaren, ikke omvendt. Alle Komplett-PCer kan leveres med Windows 11, men vi kan også levere Komplett-PCer uten operativsystem. Vi elsker det vi gjør og derfor har vi alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Om det er noe du lurer på så har vi produkteksperter som hjelper deg med å skreddersy en Komplett-PC til å passe perfekt til ditt behov. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Velg og vrak – uten bekymringer

Våre eksperter har nøye satt opp konfigurasjonsmuligheter som vi vet er kompatible. Noe av hemmeligheten bak de store valgmulighetene er vårt tette samarbeid med komponentprodusenter som over tid har bevist sin evne til å levere kvalitetsprodukter med høy ytelse og driftsikkerhet. Dette samarbeidet sørger for at vi får tidlig tilgang til ny maskinvare og lar oss stressteste og kompatibilitetsjekke nye komponenter i god tid før de kommer på markedet. Dermed kan du trygt kan bytte og legge til komponenter i trygg visshet om at alt fungerer godt sammen og at alle valgmuligheter er dekket av 3 års garanti.

Kreativ eller grafisk?

Vi har designet en rekke arbeidsstasjoner til de mest brukte programmene innenfor kreative næringer. Klikk på programmet du bruker og vi foreslår en arbeidsstasjon som passer for ditt behov. 

Les mer om Windows 11.

Windows 11 - Enklere å være trygg

Enkel organisering. Raskere ytelse. Intuitiv navigasjon og viktigst - enklere å være trygg.

Windows 11 er enklere å bruke og gjør det enklere å være produktiv. Med universalt søk og tilgjengelighetsfunksjoner gjør navigering og tilpassing enkelt. Ytelse og sikkerhet først, fra det øyeblikket du starter opp er Windows 11 på vakt. Sammen med maskinvaren vil Windows 11 beskytte din PC og ditt arbeid. Windows 11 vil kun tillate kjøring av apper som har et godt omdømme og vil ikke kompromittere dine data. 

AMD Ryzen Threadripper PRO

AMD Ryzen Threadripper PRO-prosessorer er den eneste profesjonelle arbeidsstasjonsprosessoren som støtter PCIe 4.0, som leverer dobbelt så høy I/O-ytelse i forhold til PCIe 3.0. 

Profesjonelle innholdsskapere kan nå dra nytte av den mest allsidige arbeidsstasjonsprosessoren som noensinne er laget, med den raskeste flertrådede ytelsen og et unikt antall kjerner for flertrådede arbeidsbelastninger som kan måle seg med løsninger med to sokler, og høyfrekvent enkelttrådytelse for lett-trådede oppgaver. Denne unike kapasiteten for beregninger i hele spekteret muliggjør reduserte gjengivelsestider, mer kreative iterasjoner, raskere simuleringsløsning, rask gjenoppbygging og jevn interaktivitet med 3D-aktiva.