Komplett PC for bedrifter, la oss bygge PC for deg.


Med 3-års garanti og stor valgfrihet for konfigurering blant komponentene er det få som kan matche din nye Komplett PC.

Skreddersy den idelle PC-en til akkurat ditt behov

Alle Komplett PC-er blir bygget etter kundens ønsker og krav.

Dette betyr at vi ikke bygger noen PC-er før vi har en ordre fra kunde, og at du som kunde står fritt til å bestemme hvilke komponenter som skal inn i PC-en. Det er en kjensgjerning at forskjellige arbeidsoppgaver krever forskjellig maskinvare. Hos Komplett Bedrift kan du skreddersy en arbeidsstasjon til å passe perfekt til brukeren og programvaren, ikke omvendt. Alle Komplett PC-er kan leveres med Windows 10, men vi kan også levere Komplett-PCer uten operativsystem. Vi elsker det vi gjør og derfor har vi alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Om det er noe du lurer på så har vi produkteksperter som hjelper deg med å skreddersy en Komplett-PC til å passe perfekt til ditt behov. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Velg og vrak – uten bekymringer

Våre eksperter har nøye satt opp konfigurasjonsmuligheter som vi vet er kompatible. Noe av hemmeligheten bak de store valgmulighetene er vårt tette samarbeid med komponentprodusenter som over tid har bevist sin evne til å levere kvalitetsprodukter med høy ytelse og driftsikkerhet. Dette samarbeidet sørger for at vi får tidlig tilgang til ny maskinvare og lar oss stressteste og kompatibilitetsjekke nye komponenter i god tid før de kommer på markedet. Dermed kan du trygt kan bytte og legge til komponenter i trygg visshet om at alt fungerer godt sammen og at alle valgmuligheter er dekket av 3 års garanti.

Kreativ eller grafisk?

Vi har designet en rekke arbeidsstasjoner til de mest brukte programmene innenfor kreative næringer. Klikk på programmet du bruker og vi foreslår en arbeidsstasjon som passer for ditt behov.    

Les mer her.