Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Vet du hvilken arbeidsstasjon du og din bedrift virkelig trenger?

Akkurat det har vi erfart at ikke alle gjør, og derfor har vi laget en oversikt over de mest brukte programmene som blir brukt av kreative næringer og grafisk produksjon. Og til disse programmene har vi satt sammen og anbefalt et knippe arbeidsstasjoner optimalisert utfra spesifikk bruk og bruksområder. Og skulle du ønske en spesifikk spesialtilpasning gjøres dette enkelt inne på hver enkelt arbeidsstasjon, enten du ønsker legge til noe eller fjerne noe.

Les om hvordan Bonsak Schieldrop og resten av designstudioet Racecar smertefritt gikk over til Windowsbaserte Workstations fra Komplett Bedrift og hvilke fordeler de oppnår ved dette her.

Se video under med Amandaprisvinner Anders Øvergård, som står bak ANDYAX Productions, som brukte Komplett PC Workstation E5 i arbeidet med ferdigstille sin film "The Camera Hack". Anders tok seg en prat med vår produktsjef Geir Anders Næss om hva som er viktig med en PC når man jobber med videoredigering. 

YouTube Video - Komplett PC til videoredigering.

Under finner du oversikt over programmer:

Og finner du ikke akkurat ditt program? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere på telefon: 33 00 51 50 eller epost: salg@komplettbedrift.no så skal vi finne en optimal løsning også for ditt program og behov. Og ønsker du mer info om Komplett PC så finner du det du trenger å vite her.