Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Telefoner fra Motorola  

Motorola gir deg smartere teknologi, verktøy og støtte for å gi bedriften din den mobile-første kanten. Motorola er kjent i bransjen for sine høykvalitets Android-telefoner med imponerende ytelse og funksjoner. Med høyteknologiske, klare fokuskameraer, lang batterilevetid og elegant design, og til lave priser. Motorola mobiltelefoner er alltid utstyrt med de nyeste oppfinnelsene og tilbyr høy kvalitet til sine kunder.

    
Bøy grensene dine!

 

Den største lille skjermen som finnes.


Med sine 3,6" er det den største eksterne skjermen til noen flipptelefon. Dette betyr at du kan se hva som er viktig og gjøre mer med det – uten å måtte åpne telefonen.

Slå opp telefonen for å folde ut en massiv 6,9" POLED-skjerm, slik at du kan fortsette der du slapp fra den eksterne skjermen.

Motorola mobil

Motorola - tilpasset din bruk 

 

Fra entry-level til flaggskip, Motorola har en bred portefølje av funksjonsrike smarttelefoner som passer til en rekke brukertyper og forretningsapplikasjoner. Støttetjenestene bidrar til å minimere sluttbrukerens nedetid og maksimere produktiviteten. Motorola er ledende innen intelligent transformasjon ved å bygge verdens mest komplette portefølje av smarttelefoner og relevante tjenester.

Moto G-serien

Moto G-familien har en historie med å bringe den nyeste og beste smarttelefonteknologien og gjøre den tilgjengelig for alle. I 10 generasjoner har Motorola laget smarttelefoner med unike premiumdesign, høyoppløselige kameraer, store batterier, livlige skjermer og rask ytelse du ikke forventer. Alle smarttelefoner i G-serien er Android Enterprise Anbefalt med 3 års sikkerhetsoppgraderinger. I tillegg er de beskyttet av ThinkShield for mobil, et omfattende sett med sikkerhets- og administrasjonsfunksjoner.

Kundene ba om smarttelefoner som kunne gjøre mer. Kundene fikk det med Moto G-familien.

Edge-serien

Klasseledende ytelse med design i fokus. Eksepsjonelle kamerasystemer, livlige skjermer, neste generasjons ytelse og slående design. Den nye motorola edge-familien flytter grensene for hva smarttelefonen kan gjøre og hva avanserte enheter bør koste.

Tilbehør til Edge 30