Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Business PC fra Lenovo 

Med et førsteklasses design og kvalitet, tastaturer som brukerne elsker, generell robusthet, eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner og kraftig ytelse setter bærbare og stasjonære PC-er fra Lenovo gullstandarden og er årsaken til at disse befinner seg hos veldig mange bedrifter.

ThinkPad 

 

Lenovos ThinkPad-familie er verdens bestselgende bærbare datamaskiner, kjent for robust pålitelighet og øyeåpnende innovasjon. ThinkPads leverer holdbarhet du kan stole på, er bygget av resirkulert innhold og laget i anlegg drevet av energi fra fornybare kilder. Med Lenovos ThinkPad PC-er kan du utstyre arbeidsstyrken din med de mest avanserte, høytytende enhetene for fleksibelt arbeid.

ThinkBook 

  

Lenovo ThinkBook tilbyr kraft og bærbarhet uten å gå på kompromiss med stil, funksjoner og ytelse. ThinkBook PC-er er fullpakket med funksjoner som gjør det raskt og enkelt å fokusere på virksomheten din. Start opp og logg på med et enkelt trykk. Bruk hurtigtaster for å svare eller legge på når du ringer. Lytt til musikk mens systemet er i standby-modus og gjenoppta bruken på mindre enn 0,5 sekunder. Bruk til og med Cortana med stemmegjenkjenning for ganske enkelt å fortelle enheten din om å våkne.

ThinkCentre 

 

ThinkCentre er Lenovos utvalg av innovative stasjonære datamaskiner designet for en ny æra med fleksibelt arbeid. ThinkCentre-familien er laget med den nyeste teknologien for å hjelpe medarbeiderne dine til å være på sitt mest produktive og få arbeidet gjort raskere. Det er en formfaktor for hvert segment og bransje, enten du trenger diskrete enheter for kantdatabehandling eller høyytelsestårn for komplekse oppgaver.

Tilbehør