Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

PC-dager - finn din nye jobb-PC!

Det er viktig med en jobb-PC som møter dine behov, men det betyr ikke at du må kjøpe den dyreste maskinen på markedet. Nå kjører vi PC-dager, der vi finner frem våre beste tips til deg basert på dine arbeidsoppgaver! Vi kategorisert det enkelt i to kategorier slik at det blir enklere for deg å velge rett. Er du fortsatt usikker kan vi anbefale deg å ta en titt på vår PC-guide eller ta kontakt med oss på salg@komplettbedrift.no eller telefon 33 00 51 50 (hverdager 08:00-16:00). 
Kampanjen varer til og med søndag 31.mars. Se produktsiden for tilbudets varighet. *Illustrasjonsbilder. 

 

Lett kontorarbeid

 

Dette er jobb-PCer som er raske nok til å håndtere flere oppgaver samtidig, fra e-post og web-surfing til regneark og presentasjoner. Disse PC-ene har egenskaper som stabil ytelse, pålitelig sikkerhet og ergonomisk design. Her kan du velge mellom flere kjente merkevarer som Acer, Lenovo og Apple. Det kan variere i pris ut ifra hvilke komponenter som er i maskinen, garantitid etc. Her har våre eksperter valgt ut noen favoritter fra rimelig pris til high end-maskin.

 

Tunge kontorprogrammer

 

Dette er PC-en for deg som jobber med tyngre programmer som bilde-/videoredigering, grafisk design, dataanalyse og andre ressurskrevende applikasjoner. Maskinene i denne kategorien har egenskaper som kraftig prosessor, dedikert skjermkort, mye RAM og SSD. Her kan du velge mellom kjente merkevarer som HP og Lenovo, og ikke minst våre egne Komplett-PCer. Det kan variere i pris ut ifra hvilke komponenter som er i maskinen. Her har våre eksperter plukket ut noen av deres favoritter. 

 

Leasing 

 

Du kan enkelt lease alle våre produkter* til enhver tid. Leasing gir fleksibilitet og mer tid og penger til å investere i det som er strategisk viktig for din bedrift. Under har vi satt opp noen priseksempler. Les mer om leasing her

*Ordreverdien må være minimum kr. 5 000,. eks. mva. Leasing er ikke tilgjengelig på tjenester som påsettelse av skjermbeskyttelse, trygghetsavtale og forbruksvarer (f.eks. kaffekapsler).

 

Tilbehør