Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp


Hvorfor gjøre samme
jobben flere ganger?

Med iPad som arbeidsverktøy


iPad i arbeidslivet viser seg å være særdeles effektiv med medfølgende og kjøpte apper. Vi har snakket med en av våre kunder som leier alt av sine Apple-produkter hos MPX og bruker blant annet iPad som arbeidsverktøy.
Josefin Johansson AS er et designstudio som leverer kreative arbeider innenfor reklamebransjen og  boligmarkedet. Josefin Johansson, som er kreativt ansvarlig, startet for seg selv innen mote, reklame, interiør og kunst i 2001. De senere årene har antall oppdrag økt betydelig og studioet har nå 6 ansatte.

Med stadig flere ansatte og rundt 300 oppdrag i året oppstod behovet for å forbedre effektivitet og samhandling, uten at det ble for komplekst. Løsningen ble iPad som nå er det viktigste verktøyet på oppdrag – i tillegg til kreativiteten.

Tidligere brukte de kamera og håndskreven dokumentasjon ved befaring på lokasjon, som de da måtte tilbake på kontoret for å legge inn i prosjektskjema. Med iPad ble dette ekstra steget fjernet ved at bilder og dokumentasjon ble lagt til i prosjektskjema under selve befaringen.

Prosjektskjema kan deretter enkelt deles med de andre ansatte ved bruk av Google disk, mens Adobe Creative Cloud benyttes i den kreative fasen og er et godt verktøy for å lage, dele og presentere denne type arbeid. Instagram gir studioet en rask og effektiv kanal for å markedsføre sine aktiviteter og trekke til seg nye oppdrag.

iPad forbedret effektiviteten og samhandlingen mellom ansatte hos Josefin Johansson AS.