Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

5 gode grunner til å bli Komplett Bedrift-kunde

Bransjens beste levering, lave priser, dedikerte kunderådgivere, enormt sortiment og skreddersydde løsninger. Bli kunde her!


1. Bransjens beste levering.

Takket være vårt unike robotlager har vi landets raskeste levering.

Vi tilbyr i tillegg fri frakt til alle våre kunder* på ordre over kr. 2500,-

 


2. Lave priser.

Alle kan tilby billige produkter, men ikke alle har riktig produkt til rett pris. Vi har et stort team av innkjøpere og eksperter som til enhver tid sonderer markedet etter relevante kvalitetsprodukter for bedrifter til lave priser. Vi samler også ukens beste tilbud her.


3. Dedikerte kunderådgivere.

Bli kunde hos oss og vi dedikerer en rådgiver som følger opp ditt kundeforhold. Ring eller send mail direkte til din kunderådgiver som kjenner deg og din bedrift, enkelt og effektivt.

Ta kontakt 


4. Enormt sortiment.

Vi har til enhver tid over 20.000 unike varer på lager i Sandefjord. Er det likevel et produkt du savner hos oss, skal vi gjøre vårt beste for å skaffe dette fra en av våre mange leverandører.

5. Skreddersydde løsninger.

Vi tilbyr selvsagt skreddersydde produkter, men i tillegg tilbyr vi en rekke tjenester som kan gjøre hverdagen enklere for deg og din bedrift. Ønsker dere en egen portal hos oss med utvalgte produkter? Ikke noe problem. Automatisk bestilling av blekk/toner? Ikke noe problem.

Vi har løsninger til deres utfordringer! 

*Gjelder fastlands Norge