Skjermdager

Du blir ikke bedre enn specs'a på skjermen... Eller? Det kommer an på hva du jobber med! Men det er ikke noen tvil om at en god og stor nok skjerm er ganske viktig for deg som jobber foran PC-en dagen lang. Er det på tide å bytte ut skjermen(e) på kontoret anbefaler vi å ta en titt på skjermguiden vår. Enten du jobber grafisk, på farten eller bare vil ha stor skjerm, så har vi samlet våre beste tips og triks der.

Store skjermer = Bedre arbeidsdag?

Er det noe som er sikkert, så er det at store skjermer er mer populært enn aldri før i B2B-verdenen. Enten du liker å jobbe på en eller flere store skjermer, så finnes det en stor skjerm for deg og dine arbeidsoppgaver.

498P9/00 fra Philips er en populær skjerm blant i det litt dyrere sjiktet, men til gjengjeld får du kvalitet i alle ledd og funksjoner som forbedrer produktiviteten din. Den innehar en rekke tilkoblinger og integrert KVM, som betyr at du enkelt kan bytte mellom to tilkoblede kilder.

Ikke bare blir du mer effektiv, men det ser jo veldig bra ut også! Se alle skjermer over 30" her.

Skjerm med docking/lader

USB type C-porten gjør at du kan drive enheter, sende data og til og med vise signaler mellom enheter ved hjelp av bare én tilkobling. Med en slik løsning får du et arbeidsmiljø som er både ryddig og avslappende, og du er ikke avhengig av en separat docking. LC34H890 er også ergonomisk tilpasset, slik at du kan justere høyde, svinge og vippe den slik du ønsker og dekker dermed de aller fleste bruksområder.

34" er en relativt stor skjerm, og for mange bortfaller behovet for to skjermer når man går for skjermer over 30". Med ekstra bred og buet skjerm egner LC34H890 seg perfekt for multitaskere!

Skjerm med docking/lader

QHD-oppløsningen på denne skarpe skjermen øker kreativiteten og muliggjør et høyere detaljnivå. Den gir en førsteklasses, funksjonell og ergonomisk opplevelse med et imponerende 27-tommers, 4-siders NearEdgeless IPS-panel. Takket være sin blendfrie skjerm er denne monitoren ideell for moderne åpne kontorer.

Videre har denne skjermen en fabrikkalibrert fargenøyaktighet med gjennomsnittlig Delta E <2, 99% sRGB, 99% BT.709, og flere fargeområder tilbyr utmerket fargeytelse. Skjermen er integrert med Smart Power og tilbyr en fullfunksjonell USB Type-C-løsning med én kabel, med mulighet for å levere opptil 90 W strømforsyning og et Ethernet-signal.

 

Skjerm med docking/lader for designeren

BenQ PD2705Q implementerer AQCOLOR-teknologi, HDR-støtte, spesialiserte displaymoduser og intuitiv design til å legge godt til rette for kreativiteten din, og åpner opp for en ny visuell opplevelse for din kreativitet innen design og videoredigering. PD2705Q dekker 100 % av sRGB/Rec. 709-fargeomfang og oppnår Delta E≦3 for å levere strålende farger og har støtte for HDR10, så du kan få forhåndsvisning av HDR-videoinnhold for tilfredsstillende redigeringsresultater.

USB-C-tilkoblingen gir et boost til arbeidseffektiviteten med rask overføring av video, lyd og data. I tillegg er den kraftig nok til at du kan bruke den som strømforsyning til din bærbare PC. 

Trenger du ny PC som skal drive tekniske eller grafiske programmer? Se vår guide her.

Allround skjerm til hjemmekontoret med lader

Philips-skjermene i B-serien med USB-C-dokking sørger for at du slipper kabelrot. Vis bilde i Full HD og lad opp den bærbare datamaskinen din samtidig med én enkelt USB-C-kabel. SmartErgo-base, Flicker-free og LowBlue-modus avlaster øynene.

IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i 90-graders Pivot-modus. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med levende farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever nøyaktig fargegjengivelse og jevn lysstyrke hele tiden.

Dersom du ikke allerede har en god hjemmekontorplass, så anbefaler vi deg å ta en titt her. Her har vi satt opp noen forslag til enkle (og litt mer fancy) hjemmekontoroppsett, i tillegg til at du finner andre produkter som hjelper deg å sitte ergonomisk hjemme og på kontoret. Vår erfaring er at man er stillesittende når man jobber hjemme, og derfor er det ekstra lurt å ergonomiske løsninger i tillegg til å huske på å bevege på seg i løpet av dagen.

Se alle skjermer med USB-C.

Skjerm til hjemmekontoret

Går du for denne skjermen får du et rimeligere alternativ som tilbyr komfort, ergonomisk design og integrert Windows Hello-webakmera. Du kan tilpasse høyden, vippe, dreie og svinge skjermen for å enkelt skape et perfekt arbeidsområde. Med funksjoner som PowerSensor, LightSensor, SmartImage og LowBlue-modus.

Philips-skjermen oppfyller TUV Rheinland Eye Comfort-standarden for å forhindre belastning på øynene forårsaket av langvarig skjermbruk. TUV Eye Comfort-sertifisering sørger for at Philips-skjermene er flimmerfrie med modus for dempet blått lys, ingen forstyrrende refleksjoner, bred visningsvinkel med redusert reduksjon av bildekvaliteten fra forskjellige vinkler og ergonomisk stativutforming

Se skjermer rangert fra lavest til høyest pris.

 

Portabel skjerm

Denne skjermen er perfekt for deg som er på farten. Enten du trenger å jobbe på tog, buss eller fly, du trenger noe å vise frem presentasjoner på, eller kanskje du bare har skikkelig dårlig plass på hjemmekontoret, så er en portabel skjerm noe for deg!

Den mobile ThinkVision M14-skjermen har to avanserte USB-C-porter som støtter samtidig strøm og video. Designen med "strømgjennomgang" gjør at du kan lade både ThinkVision M14 og den bærbare PC-en med én enkelt adapter.

Forsikre deg om at den bærbare PC-en, nettbrettet eller smarttelefonen har en fullt funksjonell USB-C-kontakt som støtter DisplayPort 1.2 Alt Mode og PD2.0.

Se alle portable skjermer her.