Skjermdager

Du blir ikke bedre enn specs'a på skjermen... Eller? Det kommer an på hva du jobber med! Men det er ikke noen tvil om at en god og stor nok skjerm er ganske viktig for deg som jobber foran PC-en dagen lang. Er det på tide å bytte ut skjermen(e) på kontoret anbefaler vi å ta en titt på skjermguiden vår. Enten du jobber grafisk, på farten eller bare vil ha stor skjerm, så har vi samlet våre beste tips og triks der.

Skjerm med docking/lader. Les mer >

USB type C-porten gjør at du kan drive enheter, sende data og til og med vise signaler mellom enheter ved hjelp av bare én tilkobling. Med en slik løsning får du et arbeidsmiljø som er både ryddig og avslappende, og du er ikke avhengig av en separat docking. LC34H890 er også ergonomisk tilpasset, slik at du kan justere høyde, svinge og vippe den slik du ønsker og dekker dermed de aller fleste bruksområder.

34" er en relativt stor skjerm, og for mange bortfaller behovet for to skjermer når man går for skjermer over 30". Med ekstra bred og buet skjerm egner LC34H890 seg perfekt for multitaskere!

Skjerm med docking/lader for designeren. Les mer >

ProArt-serien er designet for å tilfredsstille behovene til kreative profesjonelle, fra foto- og videoredigering til grafisk design. Med bransjeledende fargenøyaktighet, forhåndskalibrering fra fabrikk og brede fargespekter. ProArt PA279CV leverer 100% sRGB / 100% Rec og støtter 1,074 milliarder farger (10-bits).

USB-C-tilkoblingen gir et boost til arbeidseffektiviteten med rask overføring av video, lyd og data. I tillegg er den kraftig nok til at du kan bruke den som strømforsyning til de fleste bærbare PC-er. 

Trenger du ny PC som skal drive tekniske eller grafiske programmer? Se vår guide her.

Har du behov for å kalibrere skjermen? Les bloggen her.

Skjerm til kontoret og hjemmekontoret som lader din PC. Les mer >

IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i 90-graders Pivot-modus. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med levende farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever nøyaktig fargegjengivelse og jevn lysstyrke hele tiden.

Det er også viktig at skjermen kan heves og senkes, roteres og vinkles for best mulig ergonomi. Her finner du skjermer fra 24 tommer og helt opp i 49 tommer. Med en USB-C som også kan benyttes som docking, får du en ren pult og skjermen kan lade PC-en mens du jobber. 

OBS! Pass på at at USB-C-uttaket i skjermen gir tilstrekkelig med strøm til din PC! 

Se alle skjermer med USB-C.

PC-skjermen er den nye dockingen. Les mer i bloggen!

Allroundere til kontoret og hjemmekontoret. Les mer >

En god skjerm er alfa og omega for oss som jobber foran skjermen hele dagen. Når du skal velge skjerm til ditt bruk er det viktig at den oppfyller dine krav til både komfort og egenskaper. Kan skjermen justeres opp og ned, kan den vinkles og tiltes? Det er også lurt å tenke på hva du skal bruke den til. Jobber du i flere vinduer samtidig er det kanskje på tide å konvertere til noe større enn 24 eller 27 tommer. Vi ser at stadig flere bytter ut sine små skjermer med en større skjerm. En 49 tommer skjerm tilsvarer to 27 tommere og kan for mange by på en helt ny hverdag.

Skjermer for grafisk designere. Les mer >

Når du jobber med grafisk design, bilde- eller videobehandling er det viktig at skjermen har høy oppløsning og korrekt fargegjengivelse. Du bør velge skjermer som er større enn 24 tommer og gjerne med en oppløsning på 2560 x 1440 eller mer.

Har du behov for å kalibrere skjermen? Les bloggen her.

Portabel skjerm. Les mer >

Portable skjermer er perfekt for deg som er på farten. Enten du trenger å jobbe på tog, buss eller fly, du trenger noe å vise frem presentasjoner på, eller kanskje du bare har skikkelig dårlig plass på hjemmekontoret, så er en portabel skjerm noe for deg!

Forsikre deg om at den bærbare PC-en, nettbrettet eller smarttelefonen har en fullt funksjonell USB-C-kontakt som støtter DisplayPort 1.2 Alt Mode og PD2.0.

Se alle portable skjermer her.