Agisoft Photoscan

Agisoft Photoscan er en kraftig applikasjon for fotogrammetri. Mange bruker dette for å bygge 3d-modeller/punktskyer basert på tusenvis av bilder tatt med drone. Fotogrammetri blir svært tungt når det snakk om tusenvis av høyoppløselige bilder. Er prosjektene omfattende nok kan en maskin med dobbel prosessor, 4 skjermkort og store mengder minne være nødvendig for å holde ventetiden nede ved bygging av punktskyer.

Under finner du våre anbefalinger for deg som bruker Agisoft Photoscan:

Komplett Workstation

Denne Komplett Workstation egner seg ypperlig for bruk i tunge grafisk-design programmer som Agisoft Photoscan. Er man ute etter ekstra ytelse kan man også oppgradere med flere skjermkort som accelerators. 

 

Riktig skjerm og tilbehør relatert til din programvare er minst like viktig når du kjøper en Komplett Workstation, og under har vi noen anbefalinger til deg: 

Og er du usikker på hva slags skjerm du trenger til akkurat ditt system, ta kontakt med en av våre kunderådgivere på telefon: 33 00 51 50 eller epost: salg@komplettbedrift.no så skal vi hjelpe deg finne riktig skjerm til ditt behov!