Velg riktig jobb-headset med vår guide

Komplett Bedrift har et bredt utvalg av headset. Her finner du headset for ansatte og som passer til ulike kontorer. Støykansellerende headset har vi et bredt utvalg av. Finn din favoritt blandt våre populære hodetelefoner fra Bose, Sony, Jabra, EPOS, Plantronics med fler. 

Jobb-headset guide

Det er blitt vanlig med Teams-møter i åpent kontorlandskap. Noen trenger arbeidsro, andre trenger å kunne gjennomføre samtaler på kontorplassen sin. Hvilke hodetelefoner du skal velge kommer an på hvordan arbeidsdagen din ser ut. 

Vi har hodetelefoner til deg som:

  1. vil ha arbeidsro og stenge ute støy fra omgivelsene
  2. vil ha arbeidsro men samtidig kunne ha Teams-møter i åpent kontorlandskap
  3. jobber på callcenter og trenger støydemping på mikrofon

Det er viktig å tenke på:

  • Batteritid
  • Rekkevidde på bluetooth
  • Med eller uten mikrofon
  • Støydemping på selve mikrofonen

Er du en av dem som trenger å stenge støyen ute? Kolleger som prater i åpent landskap, barn og kjæledyr på hjemmekontoret, eller naboen som prøver ut den nye kappsaga si.

Støy kan ødelegge konsentrasjonsevnen, hemme produktiviteten og være skadelig for helsen vår.

Løsningen er å investere i noen gode hodetelefoner med aktiv støydemping, også kalt noise-canceling. Dette er en teknologi som bruker en mikrofon til å registrere støyen i omgivelsene og sende den tilbake i motsatt retning, slik at det nesten blir stille (enkelt forklart).

Dette er også headset som er fine å ha med på reise.

Hvis du ønsker et headset som ikke bare skåner dine ører for støy, men som også skåner de i andre enden av et Teams-møte, trenger du hodetelefoner med aktiv støydemping på mikrofonen.

Det er viktig at headsetet er UC-serifisert og gir deg de beste opplevelsene på ulike plattformer.

Ingen sitter mer i samtaler enn ansatte på et callcenter. Her trenger man muligheten for medlytt og for å koble til og svitsje mellom VoIP, fasttelefon og mobil.