Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Ta kontroll over forretningsverdenen med ASUS ExpertBook B9
Det slanke, presisjonsutformede minimalistchassises flytter grensene til letthet for ultimat portabilitet samtidig som det har en robusthet uten sidestykke. Den er laget for seriøs jobbing med opptil 24-timers batteritid, og designet med dobbel lagring, fullt sett med I/O-porter og den eksklusive ASUS NumberPad forbedrer effektiviteten din på farten. Med sikkerhet i bedriftsklasse kan du være sikker på at dine konfidensielle data holdes sikre, som gjør det enkelt å se hvorfor ExpertBook B9 setter standarden for forretningsnotebooks. Ekstremt portabel, kraftig og robust – det er din perfekte partner i forretningsverdenen.

YouTube Video - ExpertBook B9 - The master of lightness and power | ASUS

Høyeste byggekvalitet

ExpertBook B9 vekten ned til fjærlette 870g takket være chassiset i magnesium-lithium-legering, men er likevel 38 % sterkere, så den motstår utfordringene forbundet med livet på farten. Supertynne rammer på ExpertBook B9 gjør at en 14-tommers skjerm passer inn i dens 13-tommers chassis, og er dermed ekstremt kompakt. Legg din ExpertBook B9 i en dokumentmappe slik at den alltid er med deg, så har du produktivitet på kontoret og utenfor.

Ytelse

ingen oppgave er for stor for den kompakte ExpertBook B9. Den hjelper deg med å få jobben gjort så raskt og effektivt som det er mulig. Den drives av Intel® Core™ i7-prosessor for rask og responsiv ytelse, og har to SSD-er for superrask datatilgang og enda mer lagring for større filer. ExpertBook B9 er også Intel Project Athena-sertifisert slik at du kan være trygg på at den tilbyr det aller beste innen ytelse, effektivitet og tilkoblingsmuligheter. Til tross for den tynne profilen har ExpertBook B9 mange I/O-porter, inkludert Thunderbolt™ 3 for lynrask dataoverføring, videovisning og støtte for hurtiglading.

Senket display

Den rammeløse 14-tommers NanoEdge-skjermen på ExpertBook B9 er et ekte mesterstykke som gir deg en vid, nesten kant-til-kant visningsopplevelse. Antirefleksskjermen reduserer også uønskede refleksjoner, og sikrer levende synsinntrykk, selv i lyse miljøer, og reduserer tilfeller av øyetretthet til og med timer etter å ha sett på skjermen. Styring gjøres enklere med ASUS bedrifts-PC-er. Styringsløsninger fra ASUS hjelper med å strømlinje rutineoppgaver, som gjør at IT-ansatte kan fjernkontrollere og håndtere bedriftsressurser, som gjør at din organisasjon sparer tid og penger.

Se hele ASUS Business sortimentet: