Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Endelig hos Komplett Bedrift

En touchpad kan ikke brukes til noe annet enn en musepeker? En bærbar-PC kan bare ha en skjerm? Ikke når det gjelder ASUS!

Vi har gleden av å introdusere bedrifts PCer fra ASUS. Her får du både solide og tradisjonelle bedrifts-PCer med ASUS Enterprise, men også PCer som bryter med flere tradisjoner med Small-Office og kraftig Workstation med Content Creation.

ASUS Business sin visjon er å skape autonomi, med valgmuligheter som gir en følelse av total frihet. De tilbyr løsninger som gjør deg er produktiv på din stasjonære arbeidsplass og mobile alternativer som gjør at du kan jobbe hvor som helst. I tre tiår har ASUS ligget i forkant av den teknologiske utviklingen og ASUS Business sine bedriftsløsninger har aldri vært mer sofistikerte. Produktene kombinerer raffinert design, høy ytelse og innovative løsninger som gjør at du kan være produktiv på helt nye måter. ASUS løser det tekniske så du kan fokusere på oppgaven.

Vi samarbeider tett med ASUS, og står klare for å svare på alle dine spørsmål - ta kontakt!

 

Med ASUS Buisness Small Office er man ikke lenger avhengig av kontorets begrensninger – vi vil at du skal få like mye gjort, uansett hvor du er.

 

ASUS Business Enterprise dekker alle behov som en stor organisasjon kan tenke seg, fra enklere innstegsmodeller til avanserte alternativ for mer spesialiserte arbeidsområder.

 

ASUS Business Content Creation består av gjennomtenkte produkter som er designet for å både inspirere og skape større kreative muligheter gjennom kraftige komponenter.

Husk skjerm til din nye ASUS PC:

Docking: