Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Nyheter til bedriften fra Apple

Nysgjerrig på de siste nyhetene fra Apple? Her finner du årets nylanseringer fra Apple.

Oppgrader til iPad Pro. Med superkrefter fra M4-chipen.

Oppgrader til den ultimate iPad-opplevelsen. Med kolossal ytelse fra M4-chipen, en grensesprengende 13- eller 11-tommers Ultra Retina XDR-skjerm2 og lynrask 5G. For ekstreme krefter overalt.1 Og kombinert med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard har du et kreativt studio mellom hendene.

 

Oppgrader til iPad Air. Oppdag en verden av muligheter.

Det har aldri passet bedre å oppgradere til iPad Air. Med den fantastiske M2-chipen og en oppslukende 13- eller 11-tommers Liquid Retina-skjerm,1 avanserte kameraer, lynrask 5G2 og støtte for Apple Pencil Pro er dette en kreativ kraftpakke.

Juridisk informasjon
Tilbehør selges separat, og tilgjengeligheten kan variere. Kompatibilitet varierer avhengig av generasjon. Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret. Programvare fra tredjeparter selges separat.

iPad Pro:

1Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

2Skjermene har avrundede hjørner. Målt diagonalt er 13-tommers iPad Pro 13 tommer, og 11-tommers iPad Pro måler 11,1 tommer. Den synlige skjermflaten er mindre.

iPad air:

1Skjermen har avrundede hjørner. Målt diagonalt er 13-tommers iPad Air 12,9 tommer, og 11-tommers iPad Air måler 10,86 tommer. Den synlige skjermflaten er mindre.

2Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.