Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp
Conta - spar tid og penger med AI-regnskap

Spar tid og penger med AI-regnskap

Publisert 23. aug. 2023 09:31, Oppdatert 24. aug. 2023 08:54

Som kunde av Komplett Bedrift får du nå 25 prosent rabatt på ditt første år med Conta - et enkelt og intuitivt økonomisystem som bruker kunstig intelligens (AI) for å forenkle regnskapsføringen.

Regnskap kan være både kjedelig og vanskelig!

Med Conta sitt AI-drevne regnskapsprogram blir jobben mye enklere: Ta et bilde av kvitteringen og send det rett til regnskapet direkte fra mobilen – fiks ferdig bokført.

– I dag snakker alle bedrifter om AI, men faktisk lanserte vi Kaia for over to år siden, sier adm. direktør i Conta, Jan-Tore Holen.

– Etter å ha trent på millioner av transaksjoner, gir Kaia presise forslag til hvordan regninger og andre bilag skal registreres i regnskapet. For deg som bruker betyr det enklere og raskere jobb, samtidig som sjansen for feil reduseres betraktelig, fortsetter han.

Conta sine Smart-brukere får rabatt hos Komplett Bedrift, og kunder av Komplett Bedrift får Contas Smart-abonnement til 25 % rabatt det første året.

Få Conta til kampanjepris

 

Litt om Conta

  • Conta er et smart økonomisystem som forenkler regnskapsføring og fakturering.

  • Systemet er kåret til landets rimeligste av Regnskap Norge og har blant de mest fornøyde kundene.

  • I Conta får alle kunder tilgang til et AI som foreslår hvordan kostnader skal registreres i regnskapet og annen smart funksjonalitet som effektiviserer regnskapsføringen.

  • Kunder av Komplett Bedrift får Conta til kampanjepris.

 

Automatisk oppfølging av fakturaer

Conta-sjefen forteller at systemet også er fullt av annen smart funksjonalitet som forenkler og effektiviserer regnskapsføringen.

Hvis kunder er for sene med betalinger, sender systemet automatisk purringer, og når betalingene kommer, blir transaksjonen automatisk registrert i regnskapet.

– Det fantastiske med automatisering og kunstig intelligens innen regnskapsverdenen er ikke bare at det reduserer sjansen for menneskelige feil og øker effektiviteten, men det kan også bidra til at bedriften får bedre likviditet. Når purringer gjøres manuelt, blir de ofte glemt eller sendt altfor sent, noe som påvirker likviditeten negativt.

 

Gratis support til alle kunder

I tillegg til å forenkle tidligere krevende prosesser, tilbyr Conta gratis hjelp og støtte til alle brukere. På supportsenteret i Ålesund sitter det en gruppe regnskapsspesialister som besvarer både små og store spørsmål for selskapets over 60 000 kunder.

– Det er ingenting som gjør oss mer glade enn når kundene lykkes i å gjennomføre oppgaver som “henger over dem”. Vårt supportteam strekker seg langt for disse opplevelsene og når vi snakker med kundene er kundeservicen noe av det de er mest fornøyde med.

Conta får 4,6 av 5 mulige stjerner i Google.

Få Conta til kampanjepris