Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Om oss

Om Komplett

Komplett.no er butikken for alle som synes hverdagen blir litt morsommere med elektronikk. Hos oss finner du et stort utvalg av elektronikk til hjemmet. Du finner alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC og mobiler til hvitevarer, kjøkkenutstyr, TV, lydprodukter og smarte produkter. Vi har levert elektronikk til Norske hjem siden 1996 og er Norges største nettbutikk.

På nett med deg!

Teknologi kan gjøre fantastiske ting. Vi har plukket ut de smarteste og beste produktene, som gjør hverdagen enklere. Skal du ha ny TV men synes du det er vanskelig å skjønne forskjellen på Oled og Qled? Eller er du på jakt etter ny PC , men ikke helt sikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å velge produktet som passer for deg.

Vi er på nett med deg som elsker gaming og som ekspert på gamingutstyr ønsker vi kun å tilby deg det beste utstyret, som gjør spillopplevelsen din bedre.

Ønsker du hjelp til å velge produkter, kontakt oss på chat, telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finner du her.

Rask levering

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandefjord. Klikk produktene trygt hjem og få pakken din levert på kun 1-3 dager.

Gleder du deg ekstra mye til å få produktet og vil ha det med en gang, kan vi tilby ekspresslevering i Drammen, Oslo og Akershus på flere av våre produkter. Hvis du bestiller før klokken 1200 på hverdager kan du få pakken levert hjem, på jobben eller kanskje hytta. Du bestemmer. Bestiller du etter 1200 kan du få pakken dagen etter.

På nett med lave skuldre - la oss ta de tunge løftene!

Glem tunge løft og frakt av store varer som ikke får plass i bilen. Hvis du har kjøpt tunge og store varer som hvitevarer eller TV, tilbyr vi hjemlevering. Varene blir kjørt hjem til deg og du kan senke skuldrene og glede deg over ditt nye produkt. Vi kan også tilby å ta med oss det gamle produktet og emballasjen. Les mer om hjemlevering her.

Gratis frakt på ordre over 1000:-

Vi tilbyr gratis frakt på kjøp over 1000:- til butikken i nærheten av deg. Les mer om våre leveringsalternativer her

60 dagers åpent kjøp og gratis retur

Det er lov å ombestemme seg! Hvis du angrer på et kjøp kan du enkelt returnere varen gratis. Les mer om 60 dagers åpen kjøp og gratis retur her

Prisløfte - opptil 60 dager etter kjøp

Har du kjøpt et produkt hos oss og finner varen billigere et annet sted, tilbyr vi gavekort fra Komplett pålydende differansen. Les mer om Prisløftet her.