Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Betaling med kort

Betaling med kort
Betaling med kort er både trygt og enkelt. Du kan benytte deg av Visa, Mastercard og Visa SpendOn som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon. Ingen kan se ditt kortnummer på noe tidspunkt gjennom betalingsprosessen. Du kan også trygt lagre din kredittkortinformasjon hos oss for enklere betaling neste gang du handler. Les mer om personvern.

Autorisasjon
Når du legger inn en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Deretter reserverer vi beløpet du handler for. I reservasjonstiden er fremdeles pengene på ditt kort, men de er reservert til Komplett så lenge ordren er under behandling. Pengene blir først trukket fra ditt kort når ordren er ferdig pakket og klargjort for forsendelse.

Kansellering
Dersom du kansellerer en ordre heves reservasjonen og pengene frigjøres tilbake til ditt kort (normalt innen 5-7 virkedager).

Forbehold
Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Kreditering
Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa eller Mastercard vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. Vi kan dessverre ikke utbetale til en bankkonto.

Kansellering  ved bruk av SpendOn gavekort
Når du benytter deg av et SpendOn gavekort er det viktig at du tar vare på gavekortet du har benyttet. Dersom du ønsker å kansellere en ordre som er betalt med SpendOn gavekort må du ta kontakt med oss på tlf 33 00 59 05 eller e-post kreditt@komplettbedrift.no. Vi må ha de siste 8 sifrene i nummeret på gavekortet som er benyttet slik at SpendOn kan frigjøre reservasjonen mot gavekortet. Når reservasjonen er frigjort kan gavekortet fritt benyttes som betaling for andre kjøp. Les mer om SpendOn gavekort på www.spendon.no