Konfigurasjonstjenester

Komplett Bedrift tilbyr nå diverse konfigurasjonstjenester for å forbedre et produkt eller for å gjøre ting enklere for våre kunder. Vi tilbyr flere forskjellige tjenester og disse legges i handlevognen sammen med hovedproduktene. 

Finn frem til produktet/produktene du ønsker å kjøpe hos oss og legg disse i handlevognen. Er dette for eksempel PC'er så kan du velge å oppgradere minnet eller å få pakket ut produktene av esken. Legg da et eller flere av disse produktene i handlevognen sammen med hovedproduktene og gjennomfør kjøpet. Vi setter så i gang prosessen med å ferdigstille ordren for deg. Ønsker du oppgradert minne så legger du også ønsket minne i handlevognen. Ta gjerne kontakt med oss for å være sikker på hvilket minne som passer til PC'ene du ønsker. Husk å velge samme antall konfigurasjons-produkter som du har antall hovedprodukter. Det bør påberegnes ca. 2 arbeidsdager ekstra behandlingstid for ordre som skal innom Komplett Bedrift Konfigsenter, avhengig av omfang på konfigurasjonen og antall produkter som skal behandles. Og har du andre forespørsler er det fint om du tar kontakt med oss så skal vi hjelpe deg. 

 

 Her er oversikten over tjenestene vi tilbyr: 

Oppgradering av internminne

Installasjon av internminne på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ønsket internminne og varenummer 200600 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt minne i din PC. Dersom du er usikker på hva slags minne som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@komplettbedrift.no

Avemballering 

Fjerning av uønsket emballasje knyttet til et eller flere produkter gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Vi ber deg ta kontakt med en av våre kunderådgivere på tlf 33 00 51 50 eller på epost: salg@komplettbedrift.no for å definere hva som skal gjøres, og hvordan du og din bedrift ønsker dette.