Utlånsordning PC-utstyr

Uloba har en ordning der det tilrettelegges for at du som arbeidsleder i Uloba kan låne PC utstyr av oss. Uloba står da som eier, men det er du som arbeidsleder som foretar bestillingen og utstyret sendes direkte hjem til deg. Utlegg til utstyr trekkes fra driftsbudsjettet knyttet til ordningen du drifter.

Gå inn på bestilling av PC-utstyr, og følg instruksjonene. Her får du også presentert utstyret du kan velge mellom. Når du har sendt bestillingen, går den først til godkjenning hos oss i Uloba. Du vil motta utstyret 2 – 3  uker etter godkjenning.

Har du spørsmål i forbindelse med ordrebekreftelsen din, eller hvis en levering skulle vise seg å være mangelfull, tas dette direkte med vår leverandøren.

 

Endelig utsendelse av utstyr godkjennes av administrasjonen i Uloba etter bestilling.

Arbeidsleder forplikter seg ved bestilling å levere tilbake utstyret til Uloba i de tilfeller man velger en annen BPA aktør enn Uloba. Arbeidsleder har anledning til å låne nytt utstyr etter 36 mnd, man forplikter seg da til å levere inn gammelt utstyr, evt er det anledning til å kjøpe ut utstyret.

Forhandler stiller med support av utstyr begrenset til garantisupport. It avdelingen i Uloba gir ikke support av utstyr og dere må eventuelt selv bekoste dette.

 

 

Kundeansvarlig

Mail: ole.kjoss@komplettbedrift.no

Mob: 984 61 696

For å bestille PC går dere frem på følgende måte:

 

  1. Send bestilling på e-post til Ole Kjoss,  ole.kjoss@komplettbedrift.no . Han kan også nås på telefon 984 61 696 for hjelp i forkant av bestillingen. Bestillingen må ha med varenummer, eventuelt print-screen av varen(e).
  2. Husk å merke bestillingen med riktig leveringsadresse (Privat adresse), og ditt telefonnummer.
  3. Komplettbedrift.no sender ordrebekreftelse til Tor Arne Kristiansen for godkjenning.
  4. Ved aksept av denne iverksetter Komplettbedrift.no hver enkelt ordre.
  5. Har dere spørsmål i forbindelse med ordrebekreftelsene eller hvis en levering skulle vise seg å være mangelfull, tas dette direkte med ole.kjoss@komplettbedrift.no
  6. Levering skjer fortløpende med forventet leveringstid på ca. 1-2 uker på bærbar PC.

 

Support og reklamasjoner:

Komplettbedrift.no kan nås på 33 00 55 50 fra kl 08-16 mandag – fredag. IT Avdelingen i Uloba gir ikke support på PC kjøp og kan ikke bidra med ressurser i forhold til installasjonsproblemer og lignende!

 

Reklamasjonsrett:

Husk at dette er et bedriftskjøp da Uloba står som betaler og at 5 års reklamasjonsrett ikke gjelder på samme måte som ved privatkjøp! Hvis det oppstår feil innenfor 1 mnd. etter levering, så tas disse direkte med Silje Horntvedt!

 

Garanti:

Vil bli den samme som produsentgarantien eventuelt oppgradering ved kjøp.

 

 

 

Utvalg av PCer:

Alle priser er eks mva.