Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Utlånsordning PC-utstyr

Uloba har en utlånsordning der du som arbeidsleder kan låne PC utstyr inntil 8 000,- inkludert moms. Dette gjelder både PC, nettbrett og/eller skriver. I praksis betyr det at du selv bestiller utstyret fra Komplett som sendes direkte hjem til deg, mens Uloba står som eier. Utlegg til utstyret trekkes fra driftsbudsjettet i ordningen du drifter.

Du velger selv utstyret fra Komplett sine nettsider og sender deretter bestillingen på e-post til Niklas Bjørkely, neb@komplett.com.

Endelig utsendelse av utstyr godkjennes av administrasjonen i Uloba etter at bestillingen er sendt til Komplett.

Har du spørsmål i forbindelse med ordrebekreftelsen din, eller hvis en levering skulle vise seg å være mangelfull, tas dette direkte med Niklas Bjørkely fra Komplett.

Arbeidsleder forplikter seg ved bestilling å levere tilbake utstyret til Uloba i de tilfeller man velger en annen BPA-aktør enn Uloba. Arbeidsleder har anledning til å låne nytt utstyr etter 3 år og man forplikter seg da til å levere inn gammelt utstyr, eventueltt er det anledning til å kjøpe ut utstyret.

Forhandler stiller med support av utstyr begrenset til garantisupport. IT-avdelingen i Uloba kan dessverre ikke gi support av utstyr, og dere må eventuelt selv bekoste dette.

 

 

 

Email: neb@komplett.com

Telefon: 472 85 749

 

For å bestille PC går dere frem på følgende måte:

 

  1. Send bestilling på e-post til Niklas Bjørkely,  neb@komplett.com. Han kan også nås på telefon 472 85 749 for hjelp i forkant av bestillingen. Bestillingen må ha med varenummer, eventuelt print-screen av varen(e).
  2. Husk å merke bestillingen med riktig leveringsadresse (Privat adresse), og ditt telefonnummer.
  3. Komplettbedrift.no sender ordrebekreftelse til Tor Arne Kristiansen for godkjenning. .
  4. Ved aksept av denne iverksetter Komplettbedrift.no hver enkelt ordre.
  5. Har dere spørsmål i forbindelse med ordrebekreftelsene eller hvis en levering skulle vise seg å være mangelfull, tas dette direkte med neb@komplett.com
  6. Levering skjer fortløpende med forventet leveringstid på ca. 1-2 uker på bærbar PC.

 

Support og reklamasjoner:

Komplettbedrift.no kan nås på 33 00 55 50 fra kl 08-16 mandag – fredag. IT Avdelingen i Uloba gir ikke support på PC kjøp og kan ikke bidra med ressurser i forhold til installasjonsproblemer og lignende!

 

Reklamasjonsrett:

Husk at dette er et bedriftskjøp da Uloba står som betaler og at 5 års reklamasjonsrett ikke gjelder på samme måte som ved privatkjøp! Hvis det oppstår feil innenfor 1 mnd. etter levering, så tas disse direkte med Niklas Bjørkely!

 

Garanti:

Vil bli den samme som produsentgarantien eventuelt oppgradering ved kjøp.

 

 

 

Utvalg av PCer:

Alle priser er eks mva.