Apple iPhone og iPad som kassasystem!

Med håndholdte Apple-enheter går bestillingene på skinner for Youngskvartalet, Oslos største serveringskollektiv.

Oslos største

Midt i Oslo-gryta dukket det opp et uformelt restaurantkollektiv i 2017 med navnet Youngskvartalet. Det er kvartetten: Magnus Egerdahl Nørsett, Rudolf Reim, Simen Vinge og Karen Busck som står bak de sju originale konseptene som utgjør Oslos største prosjekt innen mat og drikke. Gründerne har ulike bakgrunner, men en ting var de enige om. - Kassasystemet var en viktig brikke som bare måtte sitte.

 

Apple i bedriften - øker produktiviteten.

 

Kassa er en suksessfaktor

Kassasystemet er en viktig ingrediens for å lykkes med restaurantdrift. For deg som har sett «Gordon Ramsey rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp» har kanskje fått med seg at kassa er essensiell.

POSLavu var et selvsagt valgt for restaurant-gründerne da de hadde gode erfaringer gjennom driften av Territoriet, en ikke ukjent vinbar. Kassasystemet er ikke bare en favoritt for servingskollektivet, men også for kjendiskokkene nevnt tidligere. 

POSLavu leveres av Instasystem og er en kostnadseffektiv kasse for bransjen.

– Kassasystemer koster mye og lave oppstartskostnader er et godt innsalg. Det er en klar fordel at man kan bruke Apple-produkter som en del av kassa, da de fleste ansatte kjenner produktene fra før og gjør opplæringen enkel, forteller gründeren.

"Det er en klar fordel at man kan bruke Apple-produkter som en del av kassa, da de fleste ansatte kjenner produktene fra før og gjør opplæringen enkel"

Kassasystemet POSLavu har hele 9 års erfaring og over 10.000 kunder. De var først ute i bransjen, og har hatt god tid til å finjustere på kassasystemet til perfeksjon. Dagens kunder krever mye av kassa, den skal være enkelt, praktisk, trygt og smart i bruk. Mange restauranteiere ønsker å bruke nettopp iPhone eller iPad-er som enheter for raskere opplæringen av ansatte, da de kjenner produktene fra privat bruk.

– Vi leverer innovative Apple-produkter gjennom Komplett Bedrift som er enkle å sette opp. Og gjennom leieavtaler unngår restaurantene å binde opp kapitalen, sier daglig leder i Instasystem, Shima Shaysteh.

Hvorfor leie i stedet for å eie?
På Komplett Bedrift kan du leie det nyeste utstyret uten å binde opp så mye som en krone. Med dette øker likvideten til restauranten og du slipper avskriving av utstyret. Det er ikke bare Apple-produkter som kan leies, også kaffetrakteren på bakrommet og høytrykksspylere til rengjøring av uteserveringen kan leies gjennom oss, forteller rådgiver i Komplett Asbjørn Tollnes. 

Kan leie av IT-utstyr være aktuelt for din bedrift? Kontakt Asbjørn for mer info og et godt tilbud.

 

Magnus Egerdahl Nørsett forklarer restaurantkonseptet Youngskvartalet

Fornøyde kunder
Kunder som har prøvd POSLavu kommer fornøyde tilbake. Vår erfaring er at de og ønsker å fortsette med kassasystemet og Apple-produktene, forteller daglig leder.

– Kassasystemet er enkelt i bruk da ansatte kjapt og enkelt kan ta med seg iPod, iPhone eller iPad bort til bordet ved bestilling. Servitøren sparer tid og unngår å gå frem og tilbake mellom kasse og kunde med penn og papir, forteller Shima.

Med solide og mobile enheter unngår ansatte å vente på tur for å legge inn bestillingene, perfekt for hektiske dager. Systemet gjør det enklere for kokkene også, som får bestillingene spredt som igjen gir bedre flyt i restauranten og fornøyde kunder, utdyper Shima.

Ønsker du å komme i gang?
Som autorisert forhandler av Apple har Komplett Bedrift det du trenger for å komme i gang med ditt nye kassasystem. Med varer på lager og kort leveringstid på 1-3 dager er det alltid kort tid til du er oppe og kan nyte den gode flyten med kombinasjonen POSLavu og Apple, eller andre områder hvor Apple kan gjøre IT-hverdagen enklere.

Trykk for å se hele utvalget av iPhone

Trykk for å se hele utvalget av iPad

Trykk for å se hele utvalget av Mac