Fremtiden er virtuell - VR for bedriften

VR gjør det mulig å dra på visning, før leiligheten er bygd. Foto: Fritzøe Engros

 

 

Fremtiden er virtuell

Tiden da VR kun var for gamere er over for lenge siden, og stadig flere bransjer ser verdien av VR både når det gjelder kommunikasjon og salg.

VR Visning

Fritzøe Engros har satset tungt på VR, og har utviklet en løsning hvor kunden kan stå på terras­sen til en luksusbolig utenfor Operaen og velge om de foretrekker Accoya eller MegaWood på terrassegulvet, og veksle mellom sedertre og Accoya som kledning på boligen. Teksturbytter skjer momentant mens man befinner seg i miljøet og omgivelsene kan selvsagt også byttes ut.

VR Møter

Et annet bruksområde som stadig blir mer populært er å bruke VR til møter/demonstasjoner. Se for deg at designavdelingen skal vise et nytt produkt til salgsavdelingen, er avdelingene i det samme bygget er saken enkel, men hvis avdelingene er i forskjellige bygg, byer eller land blir utfordringene større. Uansett hvilken løsning man velger bruker man mye tid og penger, et godt VR opplegg kunne spart bedriften for dette.

Komplett Bedrift - best på VR!

 Vi i Komplett Bedrift har satt oss som mål å være bransjeledende når det gjelder salg av VR. Vi samarbeider tett med en rekke leverandører og skreddersyr de beste PCene her i Sandefjord. Vi har også knyttet til oss en av de beste leverandørene av VR-innhold; Stargate Media

Ønsker du og din bedrift å være tidlig ute med en revolusjonerende teknologi? Kontakt oss på salg@komplettbedrift.no eller 33 00 51 50.

Velg terassegulv med Opraen i bakgrunnen. Foto: Fritzøe Engros

Det finnes i hovedsak to alternativer når det gjelder VR, den enkle varianten som brukes sammen med en smarttelefon, eller egne dedikerte briller som brukes sammen med en kraftig PC. Prisene er svært ulike, men det gjenspeiler seg også i opplevelsen. 

Den komplett løsningen.

Med dedikerte VR-briller og en kraftig VR-PC er den nesten bare fantasien som som setter grenser, kontakt oss i dag for en løsning som passer for din bedrift. 

Den enkle løsningen

Selv om løsningen er enkel er den på ingen måte dårlig, mulighetene er mange og kostnadene lave, kontakt oss i dag for en løsning som passer for din bedrift.

Ønsker du ikke å investere? Hos kan alle produkter leies. Les mer