Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Den tynne, lette og robuste designen til HP ProBook 440 gir profesjonelle brukere et verktøy som sørger for at de er produktive når de er på farten, men også når de er på kontoret eller jobber hjemmefra o.l. Størrelsen på ProBook 440 er liten nok til å ta med seg der du måtte ønske, men stor nok til å jobbe time etter time der du måtte ønske dette. HP ProBook 440 G4 er utstyrt med Microsoft Windows 10 Pro, operativsystemet som er skreddersydd for bedriftens behov. 

HP ProBook 440 er ideell for profesjonelle brukere i små til mellomstore bedrifter som ønsker en rimelig kombinasjon av blant annet funksjonalitet og holdbarhet, stil og grunnleggende sikkerhet. Gjør seg også meget godt i skolesammenheng, og med tanke på at den er MIL-STD-testet tåler den påkjenningene en arbeidshverdag eller  en skolehverdag påfører den. Her får du enkelt og greit mye PC for pengene.

 

Med Windows 10 Pro får du en god forretningspartner til HP ProBook 440. Den har alle funksjonene til Windows 10 Home i tillegg til viktig forretningsfunksjonalitet for kryptering, ekstern pålogging, å opprette virtuelle maskiner og mer. Start maskinen raskt, få en kjent, men likevel utvidet Start-meny og nye gode måter å få ting gjort på. I tillegg får du innovative funksjoner, som en helt ny nettleser bygget for nettsurfing. Windows 10 Pro kombinerer Windows som du allerede kjenner og tilføyer storslåtte forbedringer som du virkelig vil like. Teknologier som InstantGo1 lar deg starte opp og gjenoppta hurtig. Og Windows 10 har flere innebygde sikkerhetsfunksjoner enn noensinne for å hjelpe med å beskytte mot skadelig programvare.

YouTube Video - HP ProBook 400 G4