Lurer du på hvorfor du bør oppgradere til Windows 10?

Fra januar 2020 er det ikke lenger mulig og oppdaterer Windows 7 gratis. Dette gjør at PC’er med det gamle operativsystemet er svært utsatt for angrep. Ønsker du å være sikker bør din bedrift oppgradere til Windows 10, og med det får du mange nye funksjoner som gjør det mulig for bedriften å jobbe mer effektivt og sikkert.

Ønsker du mer informasjon står våre eksperter klare til å hjelpe deg - ta kontakt!

HP Sure View

Beskytt umiddelbart mot visuell hacking med HP Sure View Gen2, en valgfri integrert personvernskjerm.

HP Sure Start

Beskytt PC-en med maskinvare-forsterket selvreparerende beskyttelse med HP Sure Start Gen4 som automatisk gjenoppretter BIOS.

HP Sure run

Ved hjelp av selvreparerende beskyttelse kan du holde kritiske programmer og prosesser i gang selv om skadelig programvare prøver å avslutte dem.

HP Sure click

Bidra til å beskytte PC-en mot nettsteder og PDF-filer i nettleseren som er infisert med skadelig programvare, ransomware eller virus.

Visste du at..

Den beste måten å oppleve Windows 10 på er på ny PC? Selv om det er mulig å installere Windows 10 på den eldre enheten, anbefales det ikke. Men med HP Elitebook PC-er vil du du oppleve Windows 10 på den beste måten mulig. Se vårt utvalg under

HP Elite konverterbare og avtagbare PC’er

Kraftige, presisjonsutformede og allsidige PC´er som tilpasser seg måten du jobber

Verdens sikreste PC-er

Med avanserte sikkerhetsfunksjoner kan du surfe trygt på nettet, unngå visuelle hackere samt overvåke og gjenopprette BIOS-minnet automatisk.

Jobb hvor som helst med stil

Med denne svært tynne, presisjonsutformede bærbare PC-en kan du selv velge formfaktor – vanlig bærbar PC eller 360° konverterbar PC. 

Husk tilbehøret 

 

Se flere tilbud her