Vi som er ansatte hos Komplett Bedrift er lidenskapelig opptatt av IT-utstyr, og innimellom er vi så heldige at vi får prøve noen av det nyeste, smarteste og mest spennende på markedet, slik at vi kan gi dere kunder best mulig informasjon. Vanligvis deler vi vår kunnskap og våre erfaringer med dere da vi er i direkte kontakt, men her deler vi våre tanker om noen av våre mest populære produkter. Husk også at vi hver uke deler av våre erfaringer på Den Komplette Bedriftsbloggen

Månedens anbefaling – til deg som alltid er på farten:

For at vi skal kunne tilby dere mest og best mulig informasjon om våre produkter, blir vi til tider oppfordret til å teste ut diverse varer fra vårt sortiment. I min jobb er det mye reising, så denne månedens anbefaling har derfor falt på Bose QC 35 II.

 

Valgets kval:

Vi har mange gode hodetelefoner hos oss, men etter å ha lest flere produktanmeldelser sto valget til slutt mellom Bose QC 35 II og Sony WH-1000XM3. Personlig har jeg alltid rangert Bose som et av de beste alternativene innen lyd, så her tenkte jeg valget ville være enkelt. Men det er helt tydelig at Sony og flere andre aktører nå har tatt igjen mye av forspranget til Bose og gitt dem konkurranse.

Før jeg valgte hodetelefoner hadde jeg satt meg tre krav: God lyd, aktiv støydemping og trådløse hodetelefoner. Siden begge alternativene var utstyrt med dette skulle jeg gjerne testet begge, men etter mye frem og tilbake valgte jeg å gå for det trygge valget: Bose QC 35 II.

 

 

Les test av QC35 II hos TEK.no

Les test av Sony WH-1000XM3 hos TEK.no

Robin med Bose QC35

Robin Jørgensen - Key Account Manager

4 år i Komplett Bedrift

(Bilde tatt med iPhone X)

 

Førsteinntrykket:

Da jeg pakket opp produktet var jeg først og fremst skeptisk til størrelsen på hodetelefonene. Jeg er typen som har hatt øreplugger hele mitt liv, så hodetelefoner ville bli en stor overgang for meg. Jeg spurte meg selv om det ville være ubehagelig å ha på? Hvor tunge er de? Er det stor forskjell på hodetelefoner og ørepropper?

Bose QC35 II er en av våre bestselgere og det tok ikke lang tid før jeg forstod hvorfor. De er meget behagelig på hodet og med en vekt på 309g merker man knapt at man har dem på. Designet er bra og materialet er av god kvalitet som gir et luksuriøst førsteinntrykk. Med «Bose Connect» var det også enkelt å koble sammen telefon. Med andre ord så glemte jeg fort min skepsis.

 

 

En venn for livet:

Førsteinntrykket var i boks men det aller viktigste gjenstod: Hvordan er lyden og hvordan fungerer aktiv støydemping?

Lyden var som forventet og leverte en klinkende klar lyd. I kombinasjon med god støyreduksjon kunne jeg bekrefte at hodetelefonene leverte lydkvalitet mange hakk over ørepluggene som jeg tidligere hadde brukt. Men siden jeg kun har brukt øreplugger som fulgte med min telefon, kan jeg heller ikke sammenligne Bose QC35 II opp mot andre gode øreplugger fra blant annet Bose og Sony (F. eks Bose QC 30). Men en ting er klart: Lyden er helt KNALL! En annen ting jeg ønsker å bruke mer tid på er aktiv støydemping. QC 35 II er som skapt for åpent landskap og utelukker alle «småirriterende» lyder som befinner seg på et kontor, som for eksempel kolleger. Støydempingen kan styres mellom 3 forskjellige nivåer (høy, lav, av), men står for min del alltid på høy. For min del bruker jeg hodetelefonene i sammenheng med reising og de har blitt "en venn for livet".

Med en batteritid på 20 timer kan jeg heller ikke klage over dette. Så hva er egentlig det negative med hodetelefonene? Prisen er relativt høy og jeg skulle ønske det var USB-C tilkobling (kommer med micro-USB). Men for et trådløst headset som gir deg klinkende klar lyd, aktiv støydemping, 20 timers batteritid, NFC, Bluetooth, Appstyring (Bose connect) og tilgjengelig med Google Assistant. Er ikke dette mye for pengene?

 

Alt man trenger på tur: Bose QC 35 II og en kaffe!
(bilde tatt med Samsung Galaxy A6)

Konklusjon:

Med en noe stiv pris må man vurdere om dette er verdt pengene. Min konklusjon er at hodetelefonene er verdt hver eneste krone og avslutningsvis kan jeg røpe at hodetelefonen ikke gikk i retur (kanskje ikke noe sjokk?). Samtidig spør jeg meg selv, hvordan har jeg klart meg uten disse tidligere? Bose QC35 II har blitt min nye bestevenn på tur og for en person som ofte er på farten har jeg bare en ting å si: Løp og kjøp.

PROS: Komfort, Lydkvalitet, Aktiv Støydemping, Trådløst og Batteritid

CONS: Pris og Micro-USB

Så hvis du og din bedrift vurderer å gå til innkjøp av Bose QC35 II så er jeg klar til å svare på det som måtte være av spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt på robin.Jorgensen@komplettbedrift.no, så skal jeg gi dere et godt tilbud i samme slengen!