Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøle- og fryseprodukter fra Miele

Tilbake til Mieles samleside

 

Perfect Fresh

Holder maten fersk enda lenger – så du kan handle sjeldnere og kaste mindre: Perfect Fresh er en egen kuldesone i kjøleskapet der både temperatur og luftfuktighet er perfekt tilpasset oppbevaring av ulike ferskvarer.

PerfectFresh-sonen gir opptil 3 ganger lenger holdbarhet for frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt og meieriprodukter, samtidig som den bevarer smak og næringsstoffer til ferskvarene. 

Stillegående skap

Imponerende lavt lydnivå: Kjøleskap er alltid påslått, og det er derfor svært viktig at de er stillegående og ikke skaper sjenerende støy.

Mieles kjøleskap har særdeles lave støyverdier, med skap helt ned i 34dB. Det er så stille at du knapt merker dem. 

DynaCool

Jevn temperatur og luftfuktighet – for perfekt oppbevaring av mat og drikke: Med DynaCool sirkuleres luften jevnt i kjøleskapet ved hjelp av en integrert vifte, og sørger for at temperatur og luftfuktigheten fordeles optimalt til enhver tid.

Slik reduseres temperaturforskjellene i kjøleskapet, og gir en bedre holdbarhet på mat og drikke.

FlexiLight

Elegant og fleksibel lyssetting: Med LED-glasshyllebelysningen FlexiLight får du ikke bare en vakker belysning som gir god oversikt i kjøleskapet. Lyslistene kan også plasseres på hvilken hylle du måtte ønske, slik at lyskilden ikke sperres uansett hvor mye mat som oppbevares i skapet.

LED-lampene er i tillegg vedlikeholdsfrie, energibesparende og har en mye lenger levetid enn vanlige lyspærer.

ComfortClean

Enkel rengjøring: Med Mieles ComfortClean-dørhyller blir vasking av kjøleskapet betydelig enklere. Dørhyllene er laget av høykvalitets SAN-plast, en plasttype som er ripefri, kjemikalieresistent og tåler høye temperaturer.

Hyllene kan dermed rengjøres i oppvaskmaskin (opptil 55°C), slik at du slipper å vaske dem for hånd.

SoftClose

Kjøleskapsdøren lukkes stille og av seg selv: Med det innovative lukkesystemet SoftClose fra Miele trenger du ikke bekymre deg for å glemme å lukke kjøleskapsdøren. Døren glir automatisk igjen når den står i en vinkel på under 30°. I tillegg sørger SoftClose for døren alltid går mykt igjen.