Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp
YouTube Video - The Wolf Starring Christian Slater | HP Studios

Sannsynligvis er svaret på spørsmålet over nei, da det er anslått at kun 2% av alle skriverne i markedet er sikre. 

Skrivere blir bare mer og mer avanserte, mange av de er som små datamaskiner, dette er selvsagt til glede for brukerne, men dessverre også for uvedkommende som ønsker tilgang til ditt nettverk. 

Hackerne er egentlig ikke interessert i data som ligger i printeren din, men bruker den som en inngangsdør til resten av nettverket til bedriften og alle data som ligger der. Ta en titt på filmen til venstre for å se hvor fort det kan gå galt.

HP har siden 2015 utstyrt alle sine skrivere med blant annet «Sure Start», som identifiserer og selvretter skadelige angrep på BIOS. Videre har HP «whitelisting» for sine printere, det vil si at ingen software kan installeres uten gyldige, digitalt signerte sertifikater fra HP.

Dette itillegg til en rekke andre funksjoner gjør HP-skrivere til de sikreste på markedet. 

Alle Enterprise-printere og multifunksjonsprintere fra HP , fra en liten bordmodell til en stor gulvmodell, deler samme software. Det gjør det lettvint å oppdatere hele skriverparken i samme operasjon.

Ønsker du mer informasjon eller trenger hjelp til valg av skriver ta kontakt med oss på salg@mpx.no eller tlf 33 00 51 50.

Laser

 

Se hele vårt utvalg av HP Laserskrivere

Se hele vårt utvalg av HP Multifunksjonsskriver

Se fortsettelsen av The Wolf her!

YouTube Video - The Wolf: The Hunt Continues Starring Christian Slater Presented by HP Studios | HP