HPs grunnleggere tok sikte på å endre verden for 50 år siden. Og de holder fortsatt på - med å forvandle næringsliv med teknologi utviklet av HP. 

Det har bragt HP til der de er idag, og det er markedslederen innen PCer til bedriftsmarkedet. Både i Norge og store deler av verden. Solide produkter som tåler å bli brukt gjennom arbeidshverdagen til de fleste. Produkter som har ytelse til å gjøre jobben effektivt og raskt. Produkter som ivaretar og er i forkant av den sikkerheten bedriftene forventer. Produkter som har funksjoner som gjør at brukerne i den enkelte bedrift jobber smartere og mer produktivt. Produkter som samhandler med hverandre og brukerne. Produkter som fungerer slik de skal, når de skal!

HP har alt dette. HP PC har ALT!

Her har vi listet opp flere av de mest populære modellene innen hver serie, og finner du ikke riktig modell til ditt behov og bruksmønster er det fint om du tar kontakt, så skal vi hjelpe deg finne riktig modell til akkurat deg! Eller ønsker du listet opp alle bærbare PCene til HP vi har i sortimentet? Klikk her!

HP Probook i 6-serien er laget for å få mest mulig ut av investeringen med konfigurasjoner som støtter dagens teknologi og eldre enheter. HP ProBook i 6-serien er utstyrt med de nyeste funksjonene for sikkerhet og produktivitet, og er kompatibel med eksisterende IT-investeringer.
Ideell for profesjonelle brukere i storbedrifter eller små til mellomstore bedrifter som ønsker en rimelig kombinasjon av nyskapning, grunnleggende sikkerhet og multimediefunksjonalitet. Fås i 14" og 15,6".