iPad skanner. Den fører regnskap. Den lager førsteklasses presentasjoner. Den er en personlig assistent. Den gjør praktisk talt alt du vil at den skal gjøre.

Med en imponerende 9,7-tommers Multi-Touch Retina-skjerm, iOS 10, tusenvis av produktivitetsapper og Wi-Fi og 4G LTE3 – alt i en tynn og lett design – kan iPad gi bedriften helt nye måter å jobbe på.

- 9,7-tommers Retina-skjerm

-  A9-chip med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen

- Touch ID

- 8 MP kamera og video i 1080p

- 1,2 MP FaceTime HD-kamera

- Batteritid på opptil ti timer

- To høyttalere

 

 

Hvorfor gjøre samme
jobben flere ganger?

Med iPad som arbeidsverktøy

iPad i arbeidslivet viser seg å være særdeles effektiv med medfølgende og kjøpte apper. Vi har snakket med en av våre kunder som leier alt av sine Apple-produkter hos MPX og bruker blant annet iPad som arbeidsverktøy.
Josefin Johansson AS er et designstudio som leverer kreative arbeider innenfor reklamebransjen og  boligmarkedet. Josefin Johansson, som er kreativt ansvarlig, startet for seg selv innen mote, reklame, interiør og kunst i 2001. De senere årene har antall oppdrag økt betydelig og studioet har nå 6 ansatte.

Med stadig flere ansatte og rundt 300 oppdrag i året oppstod behovet for å forbedre effektivitet og samhandling, uten at det ble for komplekst. Løsningen ble iPad som nå er det viktigste verktøyet på oppdrag – i tillegg til kreativiteten.

Tidligere brukte de kamera og håndskreven dokumentasjon ved befaring på lokasjon, som de da måtte tilbake på kontoret for å legge inn i prosjektskjema. Med iPad ble dette ekstra steget fjernet ved at bilder og dokumentasjon ble lagt til i prosjektskjema under selve befaringen.

Prosjektskjema kan deretter enkelt deles med de andre ansatte ved bruk av Google disk, mens Adobe Creative Cloud benyttes i den kreative fasen og er et godt verktøy for å lage, dele og presentere denne type arbeid. Instagram gir studioet en rask og effektiv kanal for å markedsføre sine aktiviteter og trekke til seg nye oppdrag.

Hvordan kan din bedrift bruke iPad? MPX er authorised Apple reseller og hjelper dere gjerne med å komme i gang med store og små prosjekter. Ta kontakt