Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

BenQ er det mestselgende projektormerket av DLP projektorer i verden. DLP projektorer gir en god bildekvalitet over lang tid.

BenQ projektorer finnes med lysstyrke fra 300 Ansi lumen til 7700 Ansi lumen, og oppløsning fra SVGA via Full HD og opp til WUXGA (1920x1200).

Lysstyrke

Når du skal velge projektor er det viktig å tenke på hvor mye lys det er i rommet, det gjenspeiler hvor lyssterk projektor du trenger. Er det mye vinduer og lys i rommet bør en projektor med 4000 ansi lumen velges. For kontorer der vinduer kan blendes så er 3500 ansi lumen i mange tilfeller tilstrekkelig.

Oppløsning:

Det er viktig å sjekke hvilken oppløsning PC'en støtter før man går til innkjøp av en projektor. Hvis du har en laptop som ikke er helt ny, så kan du oppleve at den ikke støtter så høy oppløsning som Full HD eller WUXGA.

Det beste valget er ofte å bruke en projektor som har samme oppløsning som skjermen på den bærbare PC man skal koble til.

Husk også at det ikke alltid er ønskelig med veldig høy oppløsning hvis man primært skal se på Office applikasjoner som Excel, Word og Powerpoint.

Projektorkalkulator:

Trenger du hjelp til størrelse på lerret, avstand mellom projektor og lerret og hvilken projektor du bør velge? Ta en titt på denne projektorkalkulatoren: 

http://www.benq.com/microsite/projector/throwratiocalculator/