Banyan Tree

Banyan Tree bruker iPhone og iPad til å drive butikken der de selger dameklær, gaver og sin egen merkevare innen moteklær og -tilbehør. iOS og tredjepartsapper sørger for at den voksende virksomheten drives sømløst og nøyaktig – det gjelder alt fra salg i butikken, ansattes timekort og regnskapsføring.

 

 

Yte bedre kundeservice og øke de ansattes produktivitet.

iPad gir de ansatte hos Banyan Tree nye verktøy for å øke produktiviteten og effektiviteten og yte bedre kundeservice. De ansatte bruker Vend Register-appen på iPad til å styre lagerbeholdninger og automatisk bestille varer når beholdningen er lav. De ansatte bruker også Vend til å utføre transaksjoner med kundene uansett hvor i butikken de befinner seg.

 

 

Drive en voksende virksomhet på farten med iOS.

iOS og apper gir eierne av Banyan Tree-butikken et øyeblikksbilde av butikkdriften i sanntid – om det skulle være analyser av salgstall per time i butikken ved hjelp av Vend, administrasjon av de ansattes vaktlister i Deputy eller utføring av regnskapsoppgaver i Xero. Disse verktøyene gjør eierne av Banyan Tree i stand til å reagere raskt og ta beslutninger basert på et bedre informasjonsgrunnlag for å bidra til at virksomheten vokser.

Se flere eksempler på bedrifter som utnytter de unike mulighetene Apple produkter gir.

 

 

 

Hvordan kan din bedrift få bedre utbytte av Apple produkter?

Les mer om utrullingsproggramet til Apple (DEP)

 Les mer om voluminnkjøpsprogrammet til Apple (VPP)

Spørsmål vedrørende Apple? Ta kontakt