Nordens største PC-produsent! 

Se hele vårt utvalg av Komplett PC: 

 

 

 

 

Her finner du våre kraftigste systemer som er spesialtilpasset til bedrifter som trenger kraftige og skalerbare arbeidsstasjoner til spesifikke arbeidsområder. Uansett hva du skal bruke stasjonen til så har vi muligheten til å bygge akkurat det du trenger! 

 

 

 

Her kan du velge mellom flere forskjellige varianter som er skreddersydd for kontorbruk, alt fra varierende formfaktorer til varierende ytelse. Og varierende viftestøy, hvis du jobber i et landskap som krever en tilnærmet lydløs kontorPC. Uansett behov, vi har modellene for ditt bruk! 

 

 

 

Her kan du velge mellom flere forskjellige varianter som er skreddersydd for ditt behov, enten du trenger kraftig ytelse over hele linjen eller om du har spesifikke behov. Enten du reiser mye, jobber hjemme eller hvor du er. Her får du kraft der du er. Uansett behov, vi har modellene for ditt bruk!

Skreddersy den idelle PCen til akkurat ditt behov

Alle Komplett-PC blir bygget etter kundens ønsker og krav. Dette betyr at vi ikke bygger noen PCer før vi har en ordre fra kunde. Dette betyr at du som kunde står fritt til å bestemme hvilke komponenter som skal inn i PCen. Det er en kjensgjerning at forskjellige arbeidsoppgaver krever forskjellig maskinvare. Hos Komplett Bedrift kan du skreddersy en arbeidsstasjon til å passe perfekt til brukeren og programvaren, og ikke omvendt. Alle Komplett-PCer kan leveres med Windows 10, men vi kan også levere Komplett-PCer uten operativsystem. Vi elsker det vi gjør og derfor har vi alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Om det er noe du lurer på så har vi produkteksperter som hjelper deg med å skreddersy en Komplett-PC til å passe perfekt til ditt behov. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Det er ikke uten grunn av vi er nordens største PC-produsent!- Skreddersøm – Du velger vi bygger
- Windows 10 inkludert i prisen på alle Komplett-PC
- Eller velg bort Windows om du ikke trenger det
- Mulighet til å velge RS232- og parallellkort på alle Komplett-PCer
- Vi bygger 40.000 unike PCer i året
- Nordens største PC produsent
- Alltid nyeste maskinvare

Velg og vrak – uten bekymringer

Våre eksperter har nøye satt opp konfigurasjonsmuligheter som vi vet er kompatible. Noe av hemmeligheten bak de store valgmulighetene er vårt tette samarbeid med komponentprodusenter som over tid har bevist sin evne til å levere kvalitetsprodukter med høy ytelse og driftsikkerhet. Dette samarbeidet sørger for at vi får tidlig tilgang til ny maskinvare og lar oss stressteste og kompatibilitetsjekke nye komponenter i god tid før de kommer på markedet. Dermed kan du trygt kan bytte og legge til komponenter i trygg visshet om at alt fungerer godt sammen og at alle valgmuligheter er dekket av 3 års garanti.

Kreativ eller grafisk?

Vi har designet en rekke arbeidsstasjoner til de mest brukte programmene innenfor kreative næringer. Klikk på programmet du bruker og vi foreslår en arbeidsstasjon som passer for ditt behov.    

 

 

Hører du vi stresstester maskinen?: