Klargjør dine Apple-enheter før bruk

Hvor mye tid kunne din bedrift, skole, kommune eller kunde spart hvis alle Apple-enhetene deres var klare til bruk da de ankom og kunne styres sentralt? Med Apple DEP (Device Enrollment Program) er det ikke bare mulig, men enkelt. For bedrifter med mer enn 10 enheter fra Apple tilbyr Komplett Bedrift i samarbeid med Apple utrullingsprogrammet DEP.

Berøringsfri konfigurering.

Sørg for at brukerne kommer raskt i gang uten at du fysisk må ta i enhetene eller klargjøre dem. Når du automatiserer MDM-registreringen for større iOS-utrullinger, kan brukerne opprette kontoer med det samme, og du kan konfigurere bedriftens retningslinjer og tilordne apper trådløst.

Trådløs overvåking.

Overvåking gir en høyere grad av enhetsadministrering for iOS-enheter som bedriften eier. Denne modusen kan aktiveres trådløst under oppsett og åpner for flere restriksjoner. Du kan for eksempel deaktivere iMessage og AirDrop. Det gir deg også flere konfigureringsmuligheter og funksjoner, som filtrering av nettinnhold og mulighet til å låse enheten til én app.

 

Strømlinjeformet oppsett.

Programmet for enhetsregistrering gjør det enda enklere å sette opp brukere på iPad og iPhone. Når enhetene er koblet til MDM-tjeneren, veiledes brukerne gjennom aktiveringsprosessen ved hjelp av den innebygde oppsettassistenten. Du kan gjøre oppsettet enda mer effektivt for brukerne ved å angi at enkelte skjermer skal utelates under den innledende klargjøringen av enheten.

Slik gjør du det:

  1. Først må du whiteliste Komplett Bedrift i din MDM-server, DEP reseller ID’en til Komplett Bedrift er: E590440 (registert på Komplett Services)
  2. Ta kontakt med salg@komplettbedrift.no eller ring 33 00 51 50 og oppgi at du ønsker å kjøpe produkter som skal innrulleres i Apple DEP.
  3. I løpet av kort tid vil du da få mulighet til å krysse av for Apple DEP dersom du kjøper en iPad, Mac eller MacBook.
  4. I løpet av kort tid vil da dine Apple-enheter være innrullert i DEP.

 

*MDM kan brukes på enheter som er kjøpt tidligere også, så lenge de er kjøpt etter 2011.

**Ønsker du å registrere iPhone i DEP? Ta kontakt med Komplett Bedrift.

Velg en MDM-løsning.

MDM-løsninger er tilgjengelige hos en rekke leverandører, uansett om du har behov for en nettskybasert løsning eller en egen intern tjener. Det finnes en rekke MDM-løsninger med forskjellige funksjoner og prisnivåer, så du har mange alternativer å velge mellom når du skal rulle ut dine Apple-enheter.

 

Spørsmål vedrørende Apple DEP - ta kontakt på salg@komplettbedrift.no eller ring 33 00 51 50

Se Apple-uvalget hos Komplett Bedrift

 

Hvordan få mest ut av dine Apple produkter? Bli inspirert her.