Opplev fordelene med skjermbasert kommunikasjon for å underholde og informere ansatte og besøkende. Infoskjermer er enkelt å ta i bruk og passer alle bedrifter, uansett størrelse og kommunikasjonsbehov. Les mer om Digital Signage og kundecaser her ( nederst i dette dokument)

Nå har vi kampanjepriser på komplette løsninger for Public Display der alt du trenger er inkludert;

  • Proff skjerm fra Samsung med integrert spiller
  • Brukervennlig publiseringsløsning fra DatabeatOMNI
  • Veggfeste
  • Konfig

Digital Signage / Info-skjermer

Med infoskjerm får du som avsender en unik mulighet til å henvende deg til forbrukerne i situasjoner hvor informasjonsbehovet er størst og der de er mest mottagelige for ditt budskap.  I varehandelen innebærer det å kommunisere med kundene dine en-til-en, og påvirke i beslutningsøyeblikket. For bedrifter vil strategisk plasserte skjermer sikre at all informasjon som kommuniseres er enhetlig, oppdatert og tilgjengelig.

DatabeatOMNI

DatabeatOMNI er publiseringsløsningen som gjør det enkelt å styre innhold til infoskjermer. Det tar  kun 10 minutter å lage en egen kanal og med noen få klikk kan du bestemme hvilket innhold som skal vises på hvilken skjerm, til en bestemt tid. Det er et logisk og forenklet  brukergrensesnitt, noe som gjørat du bruker mindre tid på navigering når du skal utføre endringer. Alternativt kan du publisere direkte fra Microsoft Powerpoint. DatabeatOMNI er webbasert hvilket eliminerer kostbare installasjoner og vedlikehold.

Screen Designer : Med vårt designverktøy kan du legge til widgets som klokke og kalender, samt oppdateringer fra sosiale medier og RSS.

Innhold:  Du kan laste opp filer i alle vanlige formater; bilder, video og URL. Med vår Plug in kan du også publisere direkte fra Microsoft PowerPoint.

Tilpasset din bedrift: Programvaren er skalerbar hvilket betyr at du velger lisensen som passer ditt behov

Schneider Electric, Oslo:

Schneider Electric har infoskjermer i resepsjonen og i fellesområdene i alle etasjene. Dette var en strategisk beslutning for å styrke kommunikasjonen til besøkende, såvel som de ansatte. Skjermene er en effektiv plattform som enkelt gjør at ledelsen når ut til alle ansatte, til enhver tid. Med oppdatert og enhetlig informasjon er de også et viktig virkemiddel for å styrke motivasjon og  inkludering. På skjermene vises informasjon som produktnyheter, rømningsveier, kurs og nyansettelser, men også underholdning som nyheter og værmelding.

Lefdal, Sandvika:

Denne butikken har satset stort på Digital Signage for å skape riktig atmosfære og vise inspirerende og informerende innhold. Videoveggen i inngangspartiet tiltrekker seg oppmerksomhet fra forbipasseredne og trekker kunder inn i butikken. Videre inn er det flere skjermer som er spredt og sørger for traffik innover i butikken. Den største enkeltstående skjermen på 85’’henger i service senteret  der den informerer om tilleggstjenester, minsker informasjonsbyrden på ansatte og forkorter den oppfattede ventetiden for kundene