Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Støydempende headsett

Støydempende hodetelefoner har blitt et må-ha for mange i åpne kontorlandskap. Like fort som kontorveggene har blitt revet ned har støydempede hodetelefoner kommet opp i utallige kontorlokaler. Det samme gjelder for dem som til stadighet er på farten. Hodetelefoner med støydemping har blitt uunværlig for dem som er mye på reise. Spørsmålet blir fortere hvilket par man bør velge, snarere enn om man bør ha støydempende hodetelefoner. Her vil du få en fullstendig innføring i de tre mest populære headsettene og støydemping! 

Spørsmål, veiledning eller større forespørsler? Kontakt oss på salg@komplettbedrift.no eller 33 00 51 50 (08-16).

Bose QC 45 

Bose har vært en markedsleder i en årrekke, men har de siste årene fått stadig skarpere konkurranse av Sony og Jabra. Mange mener at Bose kanskje har den beste støydempingen av de tre, noe som ikke sier så rent lite! Bose får også skryt for å ha god lyd om men noe svakere enn Sony på dette området i følge majoriteten av anmeldere. Med 24 timer batteritid står Bose noe tilbake for sine to utfordrere, men tjue timer bør fortsatt gi rikelig med tid for de aller fleste.

- Bluetooth & NFC
- 24 timer batteritid
- Sammenleggbare

Jabra 85h 

 

Alle liker å heie på en underdog og i en verden hvor Bose og Sony har dominert i hodetelefon-markedet har Jabra blitt en favoritt for mange av dem som liker å prøve noe nytt. Headsettet har fått ros av anmeldere for støydemping og lydkvalitet som er helt på høyde med Bose og Sony. Når det i tillegg har 36(!) timers batteritid (med aktiv støy-demping), stor frihet i forhold til å tilpasse headsettet til din bruk og attpåtil er veldig prisgunstig er det ingen overraskelse at dette har blitt en bestselger!

- Bluetooth
- Egen app for personlig tilpassing

Sony WH-1000XM4 

 

Den første modellen som virkelig tok opp kampen mot Bose om tronen for hodetelefoner. WH-1000XM4 har fått ekstremt god kritikk for sin gode lyd, der anmeldere beskriver lyden som "dypere" enn den noe "flatere" lyden hos konkurrentene. 30 timer batteri-tid er ikke langt unna Jabra sine 36 timer og når det gjelder støydempingen mener de fleste at headsettet i det minste ikke står mye tilbake fra Bose noe som gjør WH-1000XM4 til en sikker vinner.

- Bluetooth
- Touch kontroll

eneste med unik lydteknologi

Touch-styring

Støykansellering 

Denne fantastiske teknologien som lar oss synke inn i vår egen verden og stenge alt annet ute. Hvordan funker det og hvordan kan du utnytte teknologien enda bedre? 

Støydemping fungerer ved at en mikrofon i hodetelefonene fanger opp lyd fra eksterne lydkilder og leser av lydbølgene som mikrofonen mottar. 

En høyttaler inne i hodetelefonene får da beskjed om å lage en motlyd på motsatt frekvens som i praksis kansellerer lyden som i oppstod utenfor hodetelefonene. 

En konsekvens av dette er at det er lettere for hodetelefoner å lage motlyd til konstante lydkilder som lyden av en flymotor mens at samtaler hvor volum og tone varierer kan være mer utfordrene å blokke ut fordi lydbølgene vil variere mer. 

Illustrasjonen viser hvordan en motlyd til den eksterne lyden blir produsert som får det til å høres stille ut i våre ører.