Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøp nyheten Galaxy A55 – få Buds2 på kjøpet

 

Samsung er hele tiden i forkant med produkter for arbeid og hverdag som er tidsbesparende, gir trygghet og økt komfort. De jobber også for å gi produktene deres en stilsikker form og et interessant uttrykk. Du skal både bli fornøyd og føle deg stolt når du velger Samsung. Med Galaxy A55 får du en rimelig telefon som ikke firer på funksjonaliteten. Den har kraftfullt 5000 mAh-batteri som kan hurtiglades og holder i opptil to dager, stor lagringsplass og regelmessig sikkerhetsoppdateringer med Samsung Knox. Kjøp nyheten Galaxy A55 og få med Galaxy Buds2* på kjøpet. 

Tilbudet varer ut søndag 31. mars.

 

Slik får du produktet ditt! 

Kjøp en utvalgt Samsung Galaxy A55 i kampanjeperioden 18.- 31.03.2024.

Følg trinnene nedenfor for å få Galaxy Buds2 Graphite;
1. Registrer en Samsung Account* senest 14.04.2024.


2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy A55 senest 14.04.2024. Gå til ”Utforsk”, klikk på ”Fordeler” øverst til venstre i appen og velg gjeldende kampanje. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.


3. Trykk på knappen «Ta del av tilbudet» for å gå til registeringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen, samt oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og IMEI nummer på telefonen. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Modino.


4. Når registreringen er fullført, vil du motta en e-postbekreftelse tile-postadressen som er tilknyttet Samsung-kontoen din.

5. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Modino. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Modino etter ca. 30 dager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 30 dager.

 

Det er kun mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldige enhet som oppfyllerkampanjevilkårene. Ved spørsmål angående kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøttepå 25 55 38 07 eller gå inn på www.samsung.com/no/support/contact/


*Registrer en Samsung Account ved å gå til ”Innstillinger” → ”Kontoer og sikkerhetskopiering.” → ”Kontoer” → ”Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account.

 

*Gjelder ved kjøp Galaxy A55 (SM-A556, anbefalt utsalgspris fra 5490 kr) hos utvalgte forhandlere.² Tilbudet gjelder kun telefoner som er kjøpt og aktivert i Norge. Tilbudet gjelder fra 18.03.2024 til 31.03.2024 hos Telia, Telenor, ICE, Elkjøp, Power, Komplett, Mobit, Techstep, Atea, Dustin, Elon. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet en (1) gang per kvittering/faktura og person/husstand som oppfyller kampanjevilkårene. For å få ditt tilleggsprodukt fra Samsung må fullstendig navn, e-postadresse, kvittering og IMEI nummer for kjøpet av Galaxy A55 registreres via Samsung Members eller på https://kampanje.modino.no/campaign/samsung-a55/ innen 14.04.2024. Se fullstendige vilkår og betingelser her: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/no/A55Marsbundle-NorwegianTC01.03.2024.pdf