Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Service og support fra de som kjenner iPad best.

Siden Apple lager maskinvaren, operativ­systemene og mange apper selv, vet ekspertene våre hvordan alt fungerer sammen, og kan hjelpe med å løse de fleste problemer i løpet av én samtale.

Se frem til to bekymringsløse år når du velger AppleCare+ for iPad.

AppleCare+ er et forsikringsprodukt som gir deg teknisk support fra eksperter1 og dekning for maskinvare2 i opptil to år for iPad, Apple Pencil og iPad-tastatur fra Apple, inkludert et ubegrenset antall skader som følge av uhell. For hvert tilfelle påløper det en egenandel på kr 390 for iPad og kr 290 for Apple Pencil eller iPad-tastatur fra Apple3. Dekningen gjelder fra den opprinnelige kjøpsdatoen for AppleCare+.

AppleCare+-avtalen gjelder i tillegg til en brukers rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjons­kjeden for varer som ikke samsvarer med salgs­avtalen.

To års dekning med Apple-sertifisert service og support

Prioritert tilgang til teknisk support

Få ubegrenset antall reparasjoner ved dekning av skade som følge av uhell3

Dekning for batteriservice3

 

 

Ett sted for all support

 

Siden Apple lager iPaden, iPadOS og mange av appene selv, er iPad et helt integrert system. Og det er kun AppleCare+ som gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple-eksperter. De fleste problemer kan løses i løpet av en samtale.

 • Direkte tilgang til Apple-eksperter på telefon
 • Ekspressutskifting: Vi kan sende deg en erstatningsenhet, så du ikke trenger å vente på reparasjonen
 • Lokal maskinvareservice fra Apple over hele Europa

Kort ned tiden uten iPaden din med Ekspress­utskiftning

Ekstra maskin­varedekning

  

Med AppleCare+ får du reparasjons- eller erstatningsservice for iPad, Apple Pencil og iPad-tastatur fra Apple, inkludert dekning av et ubegrenset antall skader som følge av uhell. For hvert tilfelle påløper det en egenandel på kr 390 for iPad og kr 290 for Apple Pencil eller tastatur fra Apple. Du får også dekning for batterier med mindre enn 80 prosent av opprinnelig kapasitet.

Dekningen inkluderer:

 • iPaden
 • Batteri3
 • Apple Pencil
 • iPad-tastatur fra Apple
 • USB-kabelen og -laderen som følger med

Få ubegrenset antall reparasjoner ved dekning av skade som følge av uhell3
Få batteriservice hvis kapasiteten faller under 80 prosent av originalkapasiteten

Support for program­vare

  

Med AppleCare+ kan Apple-eksperter hjelpe deg med å feilsøke problemer med iPad, iPadOS, iCloud og Apple-produserte iPad-apper4:

 • Bruk av macOS og iCloud
 • Praktiske tips om Apple-apper som Bilder, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote og pro-apper som Final Cut Pro, Logic Pro og mer
 • Tilkobling til skrivere og trådløse nettverk

Få direkte tilgang til Apple-eksperter for support for iPadOS og mer

Beskytt iPaden din

 

AppleCare+

Du kan kjøpe dekning med faste avdrag.

  To år
iPad Pro 12.9-tommer kr 2 090
iPad Pro 11-tommer kr 1 790
iPad Air (5th generation) kr 1 090
iPad, iPad mini kr 1 890

 

Slik kjøper du

  1. Kjøp AppleCare+ sammen med den nye iPad.
  2. Eller kjøp forsikringen innen 60 dager etter kjøpet av Macen:
   • På enheten din (gå til  > Systeminnstillinger > Generelt > Om)
   • På nett (krever at du verifiserer serienummeret)
   • Ved å ringe 240 55 133

Se vilkår for AppleCare+ for fullstendig produktinformasjon.

 1. Lokale tellerskritt kan påløpe. Telefonnumre og åpningstider kan variere og bli endret
 2. Maskinvaredekningen gjennom AppleCare+ løper fra den opprinnelige kjøpsdatoen for AppleCare+. Det betyr at hvis du kjøper AppleCare+ opptil 60 dager etter at du kjøpte iPad, får du maskinvaredekning gjennom AppleCare+ fra den datoen. Tilgang til teknisk support starter etter at de 90 dagene med inkludert teknisk support fra Apple har utløpt. Perioden med inkludert teknisk support løper fra den opprinnelige kjøpsdatoen for iPad. Begge dekningene avsluttes 24 måneder etter den opprinnelige kjøpsdatoen for AppleCare+.
 3. Dekningen gjelder kun for iPad og originaltilbehør som følger med, én kompatibel Apple Pencil og ett kompatibelt iPad-tastatur fra Apple som brukes med din iPad, og dekker (i) batterier med mindre enn 80 prosent kapasitet i forhold til originalspesifikasjonen og (ii) et ubegrenset antall skader som følge av uhell. For hvert tilfelle påløper det en egenandel på kr 390 for skader på iPad og kr 290 for skader på Apple Pencil eller iPad-tastatur fra Apple. Erstatningsutstyr som Apple tilbyr som en del av reparasjons- eller erstatningsservicen, kan være nytt eller like godt som nytt, både når det gjelder ytelse og pålitelighet. Du finner detaljert informasjon i vilkårene på apple.com/no/legal/sales-support/applecare/applecareplus/no.
 4. Teknisk support gir tilgang til teknisk rådgivning som vanligvis er en betalt tjeneste.

Fordelene ved AppleCare+ kommer i tillegg til juridiske rettigheter du har som forbruker. Klikk her for mer informasjon. Kjøp av AppleCare+ kreves ikke for å kjøpe iPad.

AppleCare+ produkter tilbys av Apple Distribution International Limited («ADI»), som har hovedkontor i Cork og registrert adresse Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill Cork, Irland. ADI er registrert hos Companies Registration Office Ireland med registernummer 470672, og er regulert av Central Bank of Ireland som forsikringsformidler med tillatelse til å tilby sine tjenester i Norge under loven om fri utveksling av tjenester. Se http://registers.centralbank.ie for mer informasjon. ADI har rett til å motta forsikringspremier på vegne av AIG Europe S.A.

AIG Europe S.A. er et forsikringsselskap som er registrert i R.C.S. Luxembourg med registernummer B 218806. AIG Europe S.A.s hovedkontor ligger på 35 D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, http://www.aig.lu. AIG Europe S.A. er godkjent av Luxembourg Ministère des Finances og er underlagt tilsyn av Commissariat aux Assurances 7, boulevard Joseph II, L-1840 Luxembourg, GD de Luxembourg, Tlf.: (+352) 22 69 11 - 1, caa@caa.lu, http://www.caa.lu.

AIG Europe S.A.s norske filial har forretningsadresse Rosenkrantz' gate 22, 6. etasje, Postboks 1588 Vika, 0118 Oslo, med organisasjonsnummer 920 957 854, og har konsesjon fra Finanstilsynet til å drive forsikringsvirksomhet i Norge. Kontaktopplysninger for Finanstilsynet er Revierstredet 3, Postboks 1187 Sentrum, 0107 Oslo, telefon: 22 93 98 00, www.finanstilsynet.no.

Apple Care+ for iPad