Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Acer for bedrifter

Acer ett av verdens ledende it-selskaper med tilstedeværelse i over 160 land. Når Acer ser inn i framtiden er selskapet fokusert på å muliggjøre en verden der maskinvare, programvare og tjenester vil smelte sammen med hverandre for å åpne opp for nye muligheter for både forbrukere og profesjonelle. Fra tjenesteorienterte teknologier til Tingenes Internett til gaming og virtuell virkelighet er Acers mer enn 7.000 ansatte dedikert til forskning, utvikling, design, markedsføring, salg og support av produkter og tjenester som bryter barrierene mellom mennesker og teknologi.

 

 

  • TravelMate P2 har en holdbar og bærekraftig design og har forbedret ytelse, sikkerhet i bedriftsklasse og en svært raffinert brukeropplevelse for arbeid og videokonferanser som gjør den til en av de beste bærbare datamaskinene for små bedrifter.

  • TravelMate P4 er utformet for hybridarbeidere i SMB eller Enterprise, og tilbyr rask ytelse, sterke sikkerhetsfunksjoner og et hurtigladende batteri for en mer behagelig hybridarbeidserfaring mens du er på kontoret, hjemme eller på farten.

  • TravelMate P6 er den ultimate tynne og lette bærbare datamaskinen for profesjonelle på farten. Den drives av Intel vPro®, en Intel® Evo™-design1, og sørger for rask ytelse med lavt strømforbruk for lengre batterilevetid, slik at du kan nyte sømløst og sikkert hybridarbeid fra hvor som helst.

YouTube Video - TravelMate P6 14 - See the Difference | Premium Business Laptop | Acer

 

Tilbehør