Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Eksterne harddisker

 

Harddisk rugged

Rugged harddisker er spesielt designet for å være robuste og tåle tøffe forhold. De er vanligvis støtsikre, støv- og vannbestandige samt beskyttet mot eksterne påvirkninger. Disse harddiskene er ideelle for personer som arbeider i feltet eller reiser mye og trenger ekstra beskyttelse for dataene sine.

 

 

 

Rugged HDD >

 

Rugged SSD >

 

Harddisk SSD

SSD harddisker: SSD står for Solid State Drive. SSD-harddisker bruker flashminnechips til å lagre data, og de har ingen bevegelige deler. Dette gjør dem raskere, mer pålitelige og mindre utsatt for fysiske skader sammenlignet med HDD-harddisker. SSD-er er også mer energieffektive og vanligvis dyrere per gigabyte sammenlignet med HDD-er. De er spesielt populære fordi de gir raskere oppstartstider og raskere filoverføringer.

 

 

 

Stor lagringsplass >

Større lagringsplass >

Størst lagringsplass >

 

Harddisk HDD

HDD harddisker: HDD står for Hard Disk Drive. HDD-harddisker bruker en mekanisk roterende plate som er belagt med magnetisk materiale til å lagre data. Denne teknologien har vært i bruk i lang tid og er kjent for sin høye lagringskapasitet til relativt lav kostnad. HDD-harddisker er imidlertid mer utsatt for skader ved støt, har lengre responstider og bruker mer strøm sammenlignet med SSD-harddisker.

 

 

 

Stor lagringsplass >

Større lagringsplass >

Størst lagringsplass>

 

 

USB >

 

USB A >

 

 

USB C >