Eksterne harddisker

underoverskrift.

Valget mellom en HDD- eller SSD-harddisk avhenge av dine behov. Hvis du trenger stor lagringskapasitet til en rimelig pris, kan en HDD-harddisk være et godt valg. Hvis du derimot prioriterer høy ytelse, raskere overføringshastigheter og mer pålitelighet, kan en SSD-harddisk være mer egnet for deg. Rugged harddisker er spesielt designet for å tåle tøffe forhold og gir ekstra beskyttelse for dataene dine.

Harddisk rugged>

Rugged harddisker er spesielt designet for å være robuste og tåle tøffe forhold. De er vanligvis støtsikre, støv- og vannbestandige samt beskyttet mot eksterne påvirkninger. Disse harddiskene er ideelle for personer som arbeider i feltet eller reiser mye og trenger ekstra beskyttelse for dataene sine.

Rugged HDD >

 

Rugged SSD >

 

Harddisk SSD>

SSD harddisker: SSD står for Solid State Drive. SSD-harddisker bruker flashminnechips til å lagre data, og de har ingen bevegelige deler. Dette gjør dem raskere, mer pålitelige og mindre utsatt for fysiske skader sammenlignet med HDD-harddisker. SSD-er er også mer energieffektive og vanligvis dyrere per gigabyte sammenlignet med HDD-er. De er spesielt populære fordi de gir raskere oppstartstider og raskere filoverføringer.

Stor lagringsplass >

Større lagringsplass >

Størst lagringsplass >

Kingston XS2000 Ekstern SSD 4TB SSD ekstern

Kingston XS2000 Ekstern SSD 4TB

Inkluderer gummihylse og USB-C-kabel, Up to 2000MB/s read, 2000MB/s write
24 stk. på lager. (1-2 dager leveringstid)
3 192,-
Eks. mva.

 

Harddisk HDD>

HDD harddisker: HDD står for Hard Disk Drive. HDD-harddisker bruker en mekanisk roterende plate som er belagt med magnetisk materiale til å lagre data. Denne teknologien har vært i bruk i lang tid og er kjent for sin høye lagringskapasitet til relativt lav kostnad. HDD-harddisker er imidlertid mer utsatt for skader ved støt, har lengre responstider og bruker mer strøm sammenlignet med SSD-harddisker.

Stor lagringsplass >

Større lagringsplass >

Størst lagringsplass>

USB >

 

USB A >

 

USB C >

 

Varenr: 1133663 / Prodnr: EP-DA705BWEGWW
159,-
Eks. mva.