Sikring mot angrep og sabotasje

Alltid tilgjengelig support

Kombinasjonen av IT-utstyr fra Komplett Bedrift sammen med IT-tjenester fra Ironstone er uten sidestykke. Du mottar produktet ferdig satt opp, beskyttet og oppdatert helt uten at den ansatte, eller utstyret må innom en IT-avdeling. Ironstone skreddersyr løsninger som passer akkurat din bedrift og som et resultat av vårt tette samarbeid kan du kjøpe IT-tjenester sammen med IT-utstyret du trenger - la oss være din IT-avdeling. Enklere blir det ikke. 

Enkel og sikker IT for bedrifter

Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, må IT holdes enkelt. 

Ironstone har satt sammen tekniske løsninger som er enkle for deg og bedriften din, og gir deg alt du trenger for dine ansatte og til IT-systemet, uten at dere trenger å tenke på det.

  • Full kontroll til enhver tid

  • Ferdig oppsatt utstyr levert rett til kontoret (eller hjemmekontoret)

  • Alltid tilgang på support

  • Fast månedspris

Takket være Ironstone sine løsninger slipper du å tenke på noe annet enn å gjøre jobben din!

 

Om Ironstone

YouTube Video - Ironstone portalen (norsk)

Bestill utstyr enkelt fra oss i Ironstone portalen

Ironstone portalen gjør det utrolig enkelt for brukeren å klikke seg frem til sitt produkt. Etter at info om bruker er registrert gjenstår det kun å legge til ønsket utstyr fra Komplett Bedrift og adresse for leveranse.

 

Kun 5 enkle steg:

 - Brukeren sin infomarsjon

- Lisenser brukeren trenger

- Tilganger brukeren trenger

- Bestill ønsket utstyr til bruker

- Adresse for leveranse av utstyr

 

Utstyret vil bli sendt til den valgte adressen, din ansatte kobler seg til nett, logger seg på og er operativ i løpet av en kaffekopp! Enklere blir det ikke!

Ønsker du mer informasjon om tjenesten Komplett og Ironstone tilbyr?

Vi jobber tett sammen med Ironstone slik at du enkelt og trygt kan kjøpe PC og tilbehør dere trenger, og få det levert til kontoret ferdig oppsatt akkurat slik du ønsker.

Uansett om du er en liten bedrift med få ansatte, eller en stor bedrift med komplekse løsninger kan du være trygg på at vi finner den beste løsningen akkurat for deg!