Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøp nå og få med Galaxy Buds2

Ved kjøp av Samsung Galaxy Watch6 Classic, Galaxy Watch6 eller Galaxy Watch5 Pro i kampanjeperioden 29. januar 2024 til 18. februar 2024. får du ett par Galaxy Buds2 Graphite (SM-R177NZKAEUB, verdi ca. 1 690 kr) med på kjøpet*.

Følg fremgangsmåten nederst (nederst på siden) for å få dine Galaxy Buds2.

     
Galaxy Watch6 Classic

Teknisk briljant og tidløs eleganse. Smartklokken som har alt du trenger for en mer praktisk hverdag, med et flott designuttrykk som passer inn overalt.

Galaxy Watch6

Få oversikt over treningen og tilpass smartklokkens designuttrykk med større urskive og intuitive funksjoner. Velg reim og urskive som passer best for deg.

Galaxy Watch5 Pro

Følg trinnene nedenfor for å få dine Galaxy Buds2;

Gå til www.samsung.com/no/offer/galaxy-watch-buds2-redeem, klikk på denne kampanjen og registrer deg for å få din Galaxy Buds2 Graphite.

1. Klikk på ”Registrer kjøpet” for å komme til siden der du laster opp kvitteringen samt oppgir fullt navn, e-postadresse og serienummer på kjøpet ditt av Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic eller Galaxy Watch5 Pro.
2. Registrer kjøpet ditt senest 19.03.2024.
3. Etter at du har registrert kvitteringen din, vil du motta en e-post fra vår logistikkpartner Aditro med mer informasjon om neste trinn. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av tilleggsprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.
4. Opplysningene gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics AB. Hvis registreringen godkjennes, vil kampanjeproduktet sendes av Aditro Logistics AB innen ca. 40 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet sendes senere enn etter 40 dager. Hvis et tilleggsprodukt går tomt på lager har Samsung rett til å tilby et likeverdig produkt av tilsvarende verdi i stedet. Kun levering i Norden og tilbudet er gyldig i den angitte kampanjeperioden. Vi ber deg om å være oppmerksom på postvarsler som kommer på e-post eller SMS. I tilfelle et tilleggsprodukt har blitt returnert til Samsung fordi tilleggsproduktet ikke er hentet, vil Samsung kun sende tilleggsproduktet på nytt maksimalt én (1) gang og innenfor den angitte kampanjeperioden.
5. Det er kun mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjevilkårene

Hvis du har spørsmål angående kampanjen, kan du kontakte Samsung kundesupport på 21 55 28 07 eller besøke www.samsung.com/no/support/contact/

* Dette tilbudet er kun gyldig ved kjøp av Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic eller Galaxy Watch5 Pro i kampanjeperioden 29. januar 2024 til 18. februar 2024.
Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic eller Galaxy Watch5 Pro, omtrentlig pris mellom 3 790 NOK–6 090 NOK (gjelder kun for produkter som er kjøpt og aktivert i Norge, Sverige og Danmark). Tilbudet gjelder for kjøp som er gjort i perioden fra 29. januar 2024 til 18. februar 2024. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet en 1) gang per gyldige enhet som oppfyller kampanjevilkårene og kan ikke kombineres med andre tilbud. Registrering for å ta del i tilbudet kan gjøres mellom 29. januar og 19. mars 2024. Fullstendige vilkår: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/no/Legal_231206-NO-TCBuds2_GW6F_Final_v1.pdf