Herlig lyd og video for en profesjonell opplevelse, uansett hvor man er

Men ikke alle har utstyret de trenger for en hybrid arbeidshverdag. Godt samarbeid starter med god lyd. Når man samarbeider via kommunikasjonsplattformer trenger man å høre hverandre klart og tydelig. Innebygde mikrofoner og ørepropper som følger med mobiltelefonen er ikke laget for støyete omgivelser. Profesjonelle, sertifiserte headset og ørepropper fra Jabra er utviklet for å fremme konsentrasjon og samarbeid for bedre produktivitet.

Lær mer om sertifiserte enheter her >

Bytt til Jabra Evolve2 - Teams-sertifiserte headset!

  • Bedre opplevelse = høyere brukeradopsjon. Når det er enkelt å samarbeide gjennom kommunikasjonsplattformer, er det høyere sannsynlighet for at verktøyene brukes

 

  • Produktstøtte fra flere hold. Profesjonelle, sertifiserte enheter har bedriftsgaranti, ekstra støtte fra kommunikasjonsplattformer, og fjernassistanse fra Jabra Xpress programvare.

 

  • Vær fleksibel og jobb hvor du vil. Enkelt oppsett, utvidet batteriliv, trådløs rekkevidde, flere tilkoblingsmuligheter og full kompatibilitet med kommunikasjonsplattformer.

 

Nyheter >

   

Liten og perfekt utformet

Jabra introduserer et nytt medlem av Evolve2-serien: Evolve2 Buds. Evolve2 Buds er bærbare og praktiske ørepropper for når du trenger å jobbe utenfor kontoret.

Ikke alle ørepropper er likedan. Visste du at noen – som Evolve2 Buds – faktisk er sertifisert for møteapper som Microsoft Teams og Zoom? Alt avhenger av den profesjonelle USB-adapteren – noe ikke-sertifiserte enheter ikke har. Koble til datamaskin og voilà: en mer stabil tilkobling og en mye bedre opplevelse på din møteplattform.

Jabra PanaCast 20 Videokonferanse
knose_news_q319_s.png

Jabra PanaCast 20

USB, 4k, 13MP, Horizontal: 90°, Vertical: 75°, Diagonal: 117°, HDR, PiP, 3x zoom
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 1-2 uker.
2 749,-
Eks. mva.

Personlig video. På en helt ny måte.

Legg til video i verktøykassen din for å øke tilkoblingen, samarbeidet og produktiviteten.

Opplev neste generasjons intelligente, sikre og bærbare videoløsning med Jabra PanaCast 20.

Det personlige videokameraet bruker avansert teknologi for å levere en kraftig, intelligent, og helt unik videoopplevelse.