Med Smart-pakken fra Conta får du nå storkunderabatt hos Komplett Bedrift!

For 25 år siden startet vi i en kjeller i Sandefjord, men i dag er vi en av Nordens største netthandelaktører, med den beste nettbutikken for bedrifter, med levering samme dag, fri frakt over 2.500,- et enormt lager og de beste prisene.

Med vår historie i bunnen ønsker Komplett Bedrift å støtte voksende virksomheter, og det er derfor vi gir deg i samarbeid med Conta fordeler ved kjøp av våre produkter og verktøyene for å lykkes. Vårt supportteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med IT-støtte, løsninger, veiledning, inspirasjon eller hjelp på annen måte. 

I samarbeid med Conta har vi satt opp en storkunderabatt som dekker nesten alle våre produkter og produktgrupper, slik at du kan velge de produktene som passer best til deres behov og budsjett. Skal din bedrift gjøre større investeringer og innkjøp ber vi dere gjerne ta kontakt, slik at vi kan gjøre vårt ytterste i samarbeid med leverandørene våre å kunne levere de beste løsningene til de beste prisene.

 

Slik aktiverer du rabatten:

 

Kontaktperson: Ole Kjoss

Mailole.kjoss@komplettbedrift.no

Tlf: 98 46 16 96

 

Hvordan få tilgang til avtale som kunde/ ny kunde: CONTASMART

1Klikk på "Bli kunde" oppe til høyre i nettbutikken. 

2. Opprett en kundekonto (kun hvis du ikke allerede er kunde).

3. Du er nå inne på "Min Side", klikk på "Administrere min profil".

4. Tast inn avtalekoden CONTASMART under Avtalekode på høyre side.

5. Logg deg ut. Neste gang du logger deg inn er du knyttet opp mot avtalen. 

Obs - det kan ta noen minutter før avtalen blir aktivert.

Hvis du har problemer med å aktivere avtalekoden eller trenger råd ang IT-utstyr ta kontakt på salg@komplettbedrift.no eller 33 00 51 50.