Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Med Smart-pakken fra Conta får du nå vår aller beste rabatt hos Komplett Bedrift!

For 25 år siden startet vi vår virksomhet i en kjeller i Sandefjord, i dag er vi en av Nordens største netthandelsaktører. Vi har den beste nettbutikken for bedrifter, med levering samme dag, fri frakt over 5.000,- og et enormt utvalg til de beste prisene. 

Med vår bakgrunn kjennes det selvsagt at Komplett Bedrift skal støtte voksende virksomheter, og derfor gir vi deg i samarbeid med Conta våre beste fordeler ved kjøp av våre produkter. Vårt supportteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med IT-støtte, løsninger, veiledning eller inspirasjon. 

 

Vår beste rabatt på alle produktgrupper!

I samarbeid med Conta har vi satt opp en rabatt som dekker nesten alle våre produkter og produktgrupper, rabatten er den absolutt beste rabatten Komplett Bedrift tilbyr! Det vil si våre beste tilbud på mobil, skjerm, PC, datautstyr, tilbehør, lyd og bilde. Velg de produktene som passer best til ditt behov og budsjett. Logg inn for å sjekke våre beste tilbud!

Skal din bedrift gjøre større investeringer og innkjøp ønsker vi dere velkommen til å ta kontakt med Ole, slik at vi kan gjøre vårt ytterste i samarbeid med våre leverandører for å levere de aller beste løsningene til de aller beste prisene.

 

Ole Kjoss
Account Manager
ole.kjoss@komplettbedrift.no
98 46 16 96Ole Kjoss