Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Få jobb og hverdag til å jobbe sammen med Chromebook

En Chromebook er som en vanlig bærbar PC, men på grunn av det unike operativsystemet slår den ofte de tradisjonelle konkurrentene på pris, hastighet, vekt og batteritid. Du finner maskinene i størrelser fra 10 til 15,6 tommer. Kanskje den beste maskinen for skolelever og ansatte som tar med PC-en hjem og på reise. Vi har et stort utvalg Chromebooks på lager klare for levering omgående.

Har du spørsmål, ønsker veiledning eller har større forespørsler ta kontakt på salg@komplettbedrift.no eller på telefon 33 00 51 50 (hverdager 08-16).

Konfigurasjon


Det er enkelt å komme i gang med en Chromebook. Bare logg deg på Google -kontoen din. Deretter kan du bruke alle filene dine på Google Disk og Chrome -innstillingene mens du arbeider på Chromebooken din.

Apper


Jobben blir utført med appene. Få tilgang til produktivitetsapper som Microsoft Word og Google Docs og videokonferanseapper for eksternt samarbeid, f.eks. Google Meet og Zoom.

Ingen ekstra skjerm?


Ikke noe problem. Caste faner i Chrome-nettleseren til en Chromecast-kompatibel TV eller utvid skrivebordet.

Trygghet hjemmefra


Du og dataene dine er beskyttet mot skadelig programvare på en Chromebook takket være sikkerheten i flere lag og automatiske oppdateringer.

Arbeid


Med apper som Google Docs, Sheets og Slides kan du lage dokumenter, regneark og presentasjoner i sanntid med andre, og du kan også åpne og redigere i Microsoft Word, Powerpoint og Excel.

Fleksibilitet


Alt er sikkert lagret i skyen. Skulle du miste eller ødelegge datamaskinen ved et uhell, mister du ikke noe av det du har lagret. Har du glemt datamaskinen hjemme, men har en annen tilgjengelig på jobb kan du enkelt logge deg inn og ha arbeidet ditt tilgjengelig.

Hold kontakten


Alle Chromebooks kommer med Google Hangouts. Den fungerer på alle enheter og lar deg videochatte med opptil 9 personer samtidig. I tillegg kan du chatte med venner og familie via Skype, Yahoo, eBuddy og mer.

Lagring


Ved å lagre bildene dine i skyen, er de ikke bare beskyttet mot skader og ulykker, du har også tilgang til dem fra alle dine andre enheter, uansett hvor i verden du er. Med Google Bilder har du gratis og ubegrenset lagringsplass for alle bildene og filmene dine.

Chromebox